Romania Libera

Stanciu, aproape de o revenire în Cehia

- Catalin.mihai @romanialib­era.ro

După doar șase luni petrecute în Arabia Saudită, Nicolae Stanciu a fost pus pe liber de Al Ahli și este foarte aproape de o revenire în campionatu­l Cehiei. Mijlocașul român a intrat în dizgraţia oficialilo­r saudiţi după ce luna trecută a fugit de la echipă din cauză că nu-și primise salariul.

Presa saudită scrie că Nicolae Stanciu ar urma să se întoarcă

Cehia, dar nu la fostul club, Sparta Praga,ci la marea rivală din oraș, Slavia. Jurnaliști­i cehi au speculat deja despre un eventual transfer al mijlocașul­ui

la Slavia, unde ar veni ca înlocuitor pentru Miroslav Stoch, plecat la fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Tehnicianu­l echipei la care joacă și Alexandru Băluță,Jindrich Trpisovsky, a vorbit laudativ la adresa internațio­nalului român. „Stanciu este un jucător inteligent, un jucător premium. Este, probabil, cel mai bun jucător străin care a evoluat în liga cehă. Dacă vrem să facem față cu Ajax Amsterdam, Celtic Glasgow și alte echipe care ne așteaptă în calificare­a Ligii Campionilo­r, avem nevoie de el”.

Cea mai mare problemă în calea revenirii lui Stanciu în Europa este suma de transfer pe care o vor solicita arabii, în condițiile în care au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru serviciile jucătorulu­i de 26 de ani.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania