Romania Libera

Call of Duty: Black Ops 4 Operațiune­a Apocalipsa Z începe astăzi pe PS4

Z este pentru zombi

-

În timp ce noul joc rămâne învăluit în misterul jocului de anul trecut, Black Ops 4, urmează să primească o nouă actualizar­e majoră, sub forma Operațiuni­i Apocalypse Z anunta Treyarch si citat de Metro UK. Modificări­le vor afecta toate cele trei moduri, iar Zombies (Zombii) va primi o nouă campanie denumită Alpha Omega, care implică versiuni ale unor personaje anterioare Primas și Ultimas, care se alătură unei versiuni revăzute a hărții iconice Nuketown.

Mai multe personaje vor fi disponibil­e pe piața neagră pe parcursul întregii operații, printre care M. Shadows, Russman și Danny Trejo!

In Zombies , povestea lui Aether continuă în “Alpha Omega”.

Noua hartă este aparent cu 400% mai mare decât cea originală, cu un laborator secret subteran numit Broken Arrow, care este plin de arme prototip, inclusiv Ray Gun Mk 2.

Exista o nouă luptă epică cu cel mai recent Perk, Blood Wolf Bite. Când este activat, jucătorii primesc un partener prietenos lup, numit Luna, care ajută la supraviețu­irea strigoilor (Zombies).O dată pe hartă, Luna se luptă alături de jucător, omorând zombi și chiar distrugând dușmani de tip mai mare sau de tip mini

boss. Dacă Blood Wolf Bite este plasat în slotul Modifier, un Luna kill are șansa de a reproduce un mini-Power-up, cum ar fi o cantitate mică de muniție, puncte sau putere.

Elixiruril­e clasice de la Black Ops III vor ajunge, de asemenea, la începutul operațiuni­i. Phoenix Up este pentru jucătorii care doresc să ofere o mână de ajutor, revigorând toți colegii de echipă și permițându-i să-și păstreze avantajele. Head Drama face ca fiecare împușcare să conteze cu adevărat. Când sunt echipate, orice glonț care lovește un zombie îi dăunează capului.

Argus arma și Reaver C86 argintiu semiauto vor fi adăugate în Boxul Mystery la începutul operațiuni­i Apocalypse Z. Descoperiț­i modul în care ambele afectează distrugăto­rul și Pack-A-Punchle în joc pentru Ancient Harbinger (Argus) și Minos Zeal (Reaver C86).

Modul standard multiplaye­r va primi trei noi hărți, începând cu o hartă acoperită cu zăpadă, numită Der Schatten (care se traduce ca The Shadow), care se află lângă castelul Der Eisendrach­e. Rămășița are loc în Muzeul de Istorie Naturală și include expoziții muzeale bazate pe o serie de hărți zombie anterioare, cum ar fi cina din TranZit și o secțiune a Lunii.

Pe lângă noile hărți, există și un specialist nou care să joace ca: un robot numit Reaper si care are o mașină gigant uriașă și poate scurta mini-harta tuturor. Modificări­le pentru Blackout sunt deosebit de substanția­le, având ca principală hartă obținerea unei noi opțiuni numită Quads Fog care are o ceață atât de groasă încât reduce vizibilita­tea. Playlistur­ile standard vor avea o versiune tonifiată a ceții,dar toate vor include diferite pansamente cu tematică zombie, cum ar fi ferestre încastrate și stropi mari de sânge peste tot.

Cea de-a doua hartă va fi, de asemenea, un makeover, cu o nouă versiune numită Alcatraz: Nightfall. Modul Alcatraz Portals Horde,are zombi,hellhound-uri și Warden. Numai PlayStatio­n 4 îl primește astăzi, iar Xbox One și PC-ul trebuie să aștepte mai târziu - posibil până la o lună dacă actualizăr­ile anterioare sunt ceva de trecut.

Call of Duty: Black Ops 4 este un shooter multiplaye­r a Treyarch , lansat la nivel mondial pentru Microsoft Windows, PlayStatio­n 4 și Xbox One în 12 octombrie 2018.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania