Romania Libera

CFR Cluj, remiză cu Politehnic­a Iași

Echipa din Gruia rămâne fără victorie în acest start de sezon, după ce și-a împărţit punctele cu Poli Iași, scor 1-1, în prima etapă a Ligii I.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Clujenii ajung, astfel, la al treilea meci oficial fără victorie, iar perspectiv­ele pentru returul cu Astana, din preliminar­iile UEFA Champions League,sunt cenușii. Campioana a deschis scorul în minutul 23, prin reușita lui Ciprian Deac, care i-a dus pe ardeleni în avantaj la vestiare. Partea secundă a fost controlată însă de oaspeţi. Kosovarul Loshaj a egalat, iar echipa lui Mihai Teja a avut apoi şansa de a trece în avantaj. În minutul 90, ieșenii puteau pleca cu toate cele trei puncte, însă șutul lui Andrei Cristea a întâlnit bara, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

După meci, Dan Petrescu a răbufnit la adresa arbitrajul­ui. „Nu am mai văzut un astfel de arbitraj. Am avut două penalty-uri clare, Rondon scăpase singur cu portarul, era o fază clară, simplă, și arbitrul a dat o‡side. La golul lor e fault la Susic. Sunt obișnuit ca la CFR să se întâmple așa”, a spus tehnicianu­l clujenilor.

Pentru CFR Cluj urmează returul contra celor de la Astana,care va avea loc miercuri, de la ora 21:00. Pentru a merge mai departe, ardelenii au nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania