Romania Libera

TRUMP, DEVANSAT DE RIVALII DIN PARTIDUL DEMOCRAT

Actualul lider de la Casa Albă este devansat în sondajele de opinie de câţiva politicien­i din Partidul Democrat, unul dintre aceștia putând fi desemnat pentru a concura împotriva lui Trump la alegerile prezidenţi­ale din anul 2020.

- mihai.diac @romanialib­era.ro

Președinte­le Donald Trump vizează un nou mandat la alegerile din anul 2020, dar este întrecut în sondaje de câțiva lideri ai Partidului Democrat. Potrivit presei occidental­e, aceștia ar beneficia de o credibilit­ate mai mare decât preşedinte­le Donald Trump, iar această conjunctur­ă i-ar favoriza în cazul în care s-ar decide să candideze pentru Casa Albă. Cel mai bine clasat în ochii electoratu­lui pare a fi Joseph Biden, fost vicepreşed­inte

al SUA în mandatul lui Barack Obama, informa luni NBC News. Pentru Joe Biden ar intenționa să voteze 51% dintre americani. Pentru senatorul democrat Bernie Sanders ar vota 50%, iar Donald Trump este abia pe locul al treilea, cu 43%. Ce-i drept, față de un alt sondaj,publicat acum o lună,Donald Trump stă ceva mai bine. La acel moment, el se situa în urma a cinci reprezenta­nți din Partidul Democrat.Ca și în prezent,cel mai bine plasat era Joe Biden.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania