Romania Libera

Viitorul s-a distrat cu Dinamo Formaţia lui Gică Hagi a realizat scorul începutulu­i de campionat împotriva celor de la Dinamo, în epilogul primei etape a Ligii I.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Viitorul a umilit-o pe Dinamo, cu scorul de 5-0, și s-a instalat pe primul loc în clasamentu­l Ligii I. Constănțen­ii au deschis rapid scorul, prin Gabriel Iancu, în minutul 9. Dorit de FCSB, De Nooijer a pasat decisiv pentru golul de 2-0, reuşit de Ganea. Calcan a continuat recitalul formației lui Hagi și a modificat tabela la 3-0, iar fanii „câinilor” nu au mai suportat umilința și au intrat pe teren. Meciul a fost întrerupt timp de 20 de minute, până când galeria oaspeților a fost evacuată. Imediat după reluare, Iancu şi Eric au dus scorul la 5-0, acesta fiind și rezultatul final de la Ovidiu.

Președinte­le dinamovișt­ilor, Florin Prunea, consideră că reacția fanilor a fost una decentă. „Au fost civilizați, au plecat fără probleme. Sunt oameni care au afaceri, care discută omenește, nu sunt niște vagabonzi”, a spus acesta.

După ce le-a administra­t dinamovișt­ilor una dintre cele mai usturătoar­e înfrângeri din istorie, Gică Hagi s-a declarat plăcut surprins de prestația elevilor săi: „Am jucat un fotbal bun, am început cum trebuie. M-au surprins total, cum au jucat, cum au interpreta­t, contra unui adversar pe care l-am considerat foarte bun. Sincer, mi-era teamă”.

Trebuie să lucrăm mai mult la personalit­ate și la încredere. Ne-am dorit Liga I, nu avem nimic de pierdut.“ VIOREL MOLDOVAN, după Gaz Metan - Chindia

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania