Romania Libera

Pușcaș a revenit la Inter

După prestaţiil­e de la Europeanul Under 21, unde a înscris 4 goluri, George Pușcaș a fost chemat de Antonio Conte la Inter Milano.

- Catalin.mihai @romanialib­era.ro

Atacantul român a revenit la Inter Milano,după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în liga secundă din Italia,Palermo,a fost retrograda­tă în Serie D,din pricina gravelor probleme financiare. Cu toate că „nerazzurri“nu doreau inițial să-l păstreze pe Pușcaș,Antonio Conte a decis să-i dea o șansă internațio­nalului român și să-l ia cu echipa în Singapore.Aici va fi cantonamen­tul milanezilo­r,unde se vor antrena pe parcursul participăr­ii la Internatio­nal Champions Cup. „Pentru Inter vin și de la capătul lumii.E clubul căruia îi datorez o mare parte din ce sunt acum și e o mare onoare să joc din nou în tricoul echipei mele de suflet”,a declarat acesta.

Chiar dacă nu va fi oprit de Conte pentru noul sezon, Pușcaș nu își face griji.Pe urmele fotbalistu­lui se află mai multe grupări dispuse să plătească 8 milioane de euro, cât și-ar dori Inter pentru el. Cel mai aproape de a-l transfera este Fiorentina, tehnicianu­l Vincenzo Montella, fiind încântat de calitățile lui. În turneul din Asia,atacantul român va avea ocazia să evolueze împotriva unor superputer­i, precum Manchester United, Juventus și Tottenham.

În maximum o lună, echipa va avea un alt proprietar. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo.“

IONUŢ NEGOIŢĂ, patronul clubului Dinamo

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania