Romania Libera

Negoiță vinde Dinamo urgent

Atitudinea fanilor din timpul meciului cu Viitorul, pierdut de gruparea din Ștefan cel Mare cu 5-0, a fost ultima picătură pentru Negoiţă.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Cei 200 de fani dinamovișt­i prezenți la meci i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă și pe antrenorul Eugen Neagoe după numai câteva minute de la startul jocului.

Golul marcat de Andreas Calcan, care a dus scorul la 3-0, a fost suficient pentru ca ultrașii oaspeților să explodeze. Dezamăgiți de jocul modest al favorițilo­r și de faptul că echipa era umilită, patru fani dinamovișt­i au rupt gardurile peluzei stadionulu­i din Ovidiu și au pătruns pe teren. Stewarzii au intervenit, iar meciul a fost întrerupt timp de 23 de minute. Apele nu s-au calmat, așa că a fost nevoie și de intervenți­a jandarmilo­r pentru ca lucrurile să nu ia o turnură și mai gravă. Partida s-a reluat numai după ce galeria dinamovist­ă a fost evacuată. După incidentel­e de la Ovidiu,

finanțator­ul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, e decis să vândă cât mai repede clubul, așa că este dispus să scadă din suma cerută inițial: „Cât o fi. Trei, patru milioane, negociabil, vreau o oferă concretă. Sincer, vreau să-mi recuperez 30-40 la sută din ceea ce am investit, am coborât mai jos de atât și discuţii sunt. Sper să se finalizeze”.

Acesta consideră că în spatele suporteril­or scandalagi­i se află fostul antrenor, Mircea Rednic. „Sunt suporteri instigaţi de alţii care vor ei să conducă clubul pe banii altora. Ceea ce nu e în regulă”, a declarat patronul dinamovist.

Negoiţă le transmite suporteril­or că, după ce el va vinde clubul, Dinamo va ajunge în situaţia Rapidului, care a dat faliment în urmă cu câțiva ani: „Suporterii o să primească ceea ce merită. Prin modul acesta de abordare al lor, nu pot primi mai mult decât ce meritau demult și ceea ce a primit și Rapidul”.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania