Romania Libera

NEAGOE, LA UN PAS DE TRAGEDIE

Craiova a învins echipa Dinamo, cu scorul de 2-0, într-un meci în care fotbalul a trecut pe planul doi, din cauza infarctulu­i suferit de Eugen Neagoe.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional putea fi unul fatidic. La doar trei ani de la moartea lui Patrick Ekeng, Dinamo a fost aproape să treacă printr-o nouă tragedie. Antrenorul „câinilor”, Eugen Neagoe, a leșinat pe bancă, iar arbitrul a întrerupt meciul pentru intrarea ambulanței. Medicii l-au resuscitat la fața locului, iar jucătorii și-au pus mâinile în cap, temându-se de o posibilă dramă. Fanii din PCH au lăsat deoparte orice orgoliu și au început să-i strige numele tehnicianu­lui și să aplaude, iar oltenii au făcut același lucru.

Transporta­t de urgenţă la spital, antrenorul de 51 de ani și-a revenit și medicii spun că va avea nevoie de o intervenți­e chirurgica­lă pentru montarea unui stent. Pe teren, Dinamo nu a reușit să își creeze ocazii mari de

gol, fiind de notat șuturile lui Mrzljak și Montini, care nu au nimerit spaţiul porţii. Craiova a dominat și s-a impus după golurile marcate de Bărbuţ și Roman.

Președinte­le lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit la finalul partidei și a pus starea lui Eugen Neagoe pe seama tensiunii dintre suporteri și conducere. „A fost la un pas de o mare tragedie. Atâta ură n-am văzut în viața mea. Dacă ai ajuns să vorbești și de Cornel Dinu în felul în care s-a vorbit... pentru un simplu sport. Totul e bine când se termină cu bine și de fotbal nu cred că mai are rost să mai vorbim în situații din acestea de viață și de moarte”, a declarat fostul portar.

Se pare că, la insistențe­le familiei sale, Eugen Neagoe va lua o pauză din antrenorat. Oficialii lui Dinamo au anunțat că vor păstra staff-ul actual pentru meciul din etapa următoare, cu CFR Cluj, iar apoi se va lua o decizie în privința noului tehnician.

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania