Romania Libera

TAMAȘ, PE FĂRAȘ LA HAPOEL

Chiar dacă abia a semnat o prelungire a contractul­ui cu israelieni­i, ultima escapadă a lui Gabriel Tamaș pare să-i fi pecetluit viitorul la Hapoel Haifa.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

După ultima „boacănă”, Tamaș pare să fie aproape de plecarea de la Haifa. Aflat cu echipa sa în România pentru o serie de amicale, fotbalistu­l a ieșit în oraș, iar nimeni din staff-ul israelian nu a mai știut nimic despre el timp de o zi. Directorul general al echipei din Israel, Oren Sterling, a fost cel care a reușit să ia legătura cu acesta. Gabi l-a asigurat că este bine și i-a cerut să transmită și familiei sale, inclusiv soției, că totul este în regulă. Interesant este că fundașul are o clauză disciplina­ră care poate fi activată la astfel de abateri, iar contractul poate fi reziliat fără despăgubir­i. Conform presei din Israel, Tamaș i-a dezamăgit pe antrenorul Haim Silves și pe patronul Yoav Katz, cu atât mai mult cu cât îi oferiseră

câteva zile libere înainte să vină în cantonamen­t în România.

Patronul clubului din Haifa s-a întâlnit cu fotbalistu­l de 35 de ani și cu impresarul acestuia, lucru care trădează o posibilă despărțire între cele două părți. „Ne-am întâlnit astăzi și am decis să mai așteptăm câteva zile. Fiecare se va gândi ce vrea să facă și vom vorbi din nou peste două-trei zile. Nu l-am întrebat unde a fost. Îmi place mult de el. Nu voi spune ce am discutat cu el, e privat. Nicio decizie nu a fost luată. Nimeni nu vrea să se grăbească și vom merge înainte. Vom vorbi atât cu el, cât și cu agentul lui, ambii vor veni la întâlnire”, a declarat Yoav Katz. Prima persoană care a sărit în apărarea fostului fundaș al naționalei a fost chiar impresarul acestuia, Anamaria Prodan. Aceasta a postat o fotografie cu Tamaș, însoțită de mesajul: „Dacă admirați două valori, alea suntem noi. Gabi Tamaș, fotbalist fără pereche!”

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania