Romania Libera

FCSB, remiză albă cu Sepsi

Formaţia antrenată de Bogdan Andone a terminat la egalitate, 0-0, cu echipagazd­ă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în epilogul etapei secunde a Ligii I.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Roş-albaştrii au plecat cu un singur punct de la Sfântu Gheorghe, după ce au prestat un joc bun, dar nu au reușit să marcheze. Gazdele puteau deschide scorul în minutul doi, însă Carnat nu a profitat de greșeala lui Bălgrădean. Ionuț Vână a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, șutul său lovind bara, în minutul 35. Imediat Carnat a încercat să dea replica, însă mingea trimisă de atacantul celor de la Sepsi a trecut pe lângă poarta oaspeților.

Bogdan Andone a mutat de două ori la pauză. Florinel Coman a intrat în locul lui Dennis Man, în timp ce Dragoș Nedelcu l-a schimbat pe Bălașa. În pofida dominării din repriza secundă, FCSB a ratat victoria, după ce Florin Tănase şi Iulian Cristea au irosit șanse uriașe de gol. S-a terminat 0-0, a doua remiză albă pentru Sepsi din acest sezon.

La final, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că speră ca Gnohere să revină cât mai rapid pe teren. „Nu avem atacant. Nu este Hora atacant. E ceva care se plimbă pe acolo. A fost prea slab. A avut și meciuri bune, dar a jucat slab acum. Sper să revină mai repede Gnohere”, a fost concluzia lui Becali.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania