Romania Libera

PRUNEA, ÎN RĂZBOI CU REDNIC

Florin Prunea și Mircea Rednic sunt la cuţite, după ce oficialul „câinilor” l-a acuzat pe fostul antrenor că a „căpușat” echipa, împreună cu fiica sa.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Managerul general al lui Dinamo consideră că Rednic este vinovat atât de criza fără precedent prin care trece clubul din Ștefan cel Mare, cât și de războiul dintre suporteri și conducere. „Rednic este principalu­l instigator și am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă și nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preș. Acest profitor și fiica lui au căpușat clubul Dinamo. Au încasat sute de mii de euro din comisioane”, a spus Prunea.

Rednic a fost surprins de acuzaţiile făcute de actualul manager general al clubului dinamovist și nu i-a rămas dator. Fostul antrenor din „Groapă” s-a delimitat de acțiunile suporteril­or și a declarat că sco

pul său a fost doar să ajute clubul: „Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost. Îl voi da în judecată. Ce treabă am eu cu suporterii? E treaba lor cum se manifestă. Ce vina am eu? Eu am adus bani de acasă pentru ca Dinamo să poată plăti salariile”.

În plin scandal, medicul echipei, Liviu Bătineanu, bănuit că păstrează legătura cu fostul antrenor, a părăsit staff-ul. Deși iniţial acesta a anunţat că și-a dat demisia, managerul general a clarificat situația: „Nu am primit nicio demisie, dar oricum îl dădeam afară. Îi transmit să tacă din gură, că am văzut că a început să vorbească prin presă. Să nu ne apucăm să vorbim noi”.

Pentru «lanternă roșie» a Ligii I se anunță vremuri grele. Sâmbătă întâlnește campioana, în deplasare, la Cluj, iar întrebarea cea mare este cine va sta pe banca tehnică, în condițiile în care Neagoe pare că se va retrage din antrenorat, cel puțin pentru o perioadă.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania