Romania Libera

DUCESA DE SUSSEX ESTE ACUZATĂ CĂ INTRĂ ÎN POLITICĂ

Meghan a fost acuzată că a intrat în politică – și a încălcat protocolul regal – creând o ediţie specială, „de stânga“, a revistei „Vogue“.

- redactia@romanialib­era.ro

Meghan a fost acuzată că a intrat în politică – și a încălcat protocolul regal – creând o ediție specială, „de stânga“, a revistei „Vogue“.

Ducesa, în vârstă de 37 de ani, și-a folosit postul de redactor al revistei pentru a-și promova prietenii socialiști, printre care hărțuitori­i Trump și anti-regaliștii.Pe copertă,ea laudă 15 femei cunoscute pentru părerile lor de stânga. Meghan a selectat 15 femei reprezentâ­nd modele inspirațio­nale, pentru a apărea în fotografii alb-negru pe coperta „Vogue“ce va fi lansată luna viitoare, inclusiv modelul Adwoa Aboah, renumit pentru pistrui. Printre

acestea, Jacinda Ardern, președinte­le Noii Zeelande, care dorește o dezbatere privind axarea reginei ca șef al statului, și actrița Jameela Jamil, care a batjocorit odată sânii retușați. De asemenea, în acest grup este prezentată și Chimamanda Ngozi Adichie, care a cerut ca Meghan, și nu Charles, să fie următorul șef al Commonweal­th-ului. O „oglindă“pe copertă ia locul unei singure imagini,astfel încât cititorii să poată reflecta asupra modului în care și ei pot „modifica efectul“.

Revista a declanșat o furtună de proteste, criticii reamintind­u-i lui Meghan că „The Royals“trebuie să rămână neutri în orice moment.

 ?? FOTO: VOGUE ??
FOTO: VOGUE

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania