Romania Libera

Viitorul a revenit pe primul loc

Echipa condusă de Gică Hagi a trecut de Hermannsta­dt, cu scorul de 3-2, și e liderul Ligii I după primele trei etape, la egalitate de puncte cu Craiova.

- catalin.mihai@romanialib­era.ro

După o primă repriză albă, în care formația gazdă nu a izbutit să trimită vreun șut pe spațiul porții sibiene, echipa „Regelui” a ieșit mai motivată de la cabine. Marcator al unei „duble” în eșecul cu Gent, din Europa, căpitanul Viitorului, Bogdan Țîru, a recidivat și a deschis scorul, după un corner, în minutul 51. Eric a dublat diferența în minutul 63, cu un șut plasat jos, lângă bară. Acțiunea a venit la cinci minute după ce Costel Enache și compania ceruseră lovitură de la 11 metri la un fault comis de olandezul De Nooijer. Sibienii au revenit în joc în minutul 75, când portughezu­l Yazalde a speculat o gafă a lui Tordai și a marcat cu un lob. Constănțen­ii și-au majorat avantajul în minutul 80, când Andrei Ciobanu a înscris golul începutulu­i de campionat din lovitură liberă, cu un procedeu care a adus aminte de execuțiile brazilianu­lui Juninho Pernambuca­no. Până la final, Hermannsta­dt a redus din diferență prin Stoica, acesta reușind o execuţie acrobatică cu călcâiul.

Victoria propulseaz­ă echipa Viitorul pe primul loc în Liga I, cu punctaj maxim și un golaveraj de invidiat, 9-2. Hermannsta­dt rămâne fără punct în acest sezon, la fel ca Dinamo și Clinceni.

 ??  ?? Bale pleacă de la Real și e aproape de a semna cu chinezii de la Jiangsu Suning, echipa pregătită de Olăroiu.
Bale pleacă de la Real și e aproape de a semna cu chinezii de la Jiangsu Suning, echipa pregătită de Olăroiu.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania