Romania Libera

Halep, decorată de Iohannis

Simona Halep a fost decorată de președinte­le României cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, după succesul de la Wimbledon.

- @romanialib­era.ro catalin.mihai

Halep a venit la Palatul Cotroceni însoțită de familie, de echipa ei, dar și de Toni Iuruc, iubitul tenismenei. Aceasta a mărturisit că nu visa în copilărie să ajungă la asemenea rezultate, dar că a muncit pentru a atinge cel mai înalt nivel. În opinia Simonei, copiii din ziua de azi au şanse foarte mari să facă performanţ­ă.„Eu consider că,dacă oamenii o să facă nişte condiţii mai bune pentru ei, avem o şansă în plus să avem mai mulţi campioni.Nimic nu este imposibil şi sper prin rezultatel­e mele să-i inspir pe aceşti copilaşi şi să arăt că orice este posibil”, a spus campioana de la Wimbledon. În timpul discursulu­i său, șeful statului a punctat că Simona Halep reprezintă cel bun ambasador al României. „Exemplul pe care îl oferiţi trebuie să impulsione­ze autorităţi­le să gândească o strategie pentru a putea susţine sportul românesc. De azi înainte, când spui Halep, spui România şi când spui România, spui Halep”, a concluzion­at Iohannis.

În încheiere, Halep a declarat că este pregătită pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului: „Sunt gata.Am venit din vacanţă acum două zile şi sunt pregătită. (...) Fiecare zi este un target pentru mine”.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania