Romania Libera

HAOSUL CONTINUĂ LA FCSB

Formaţia patronată de Gigi Becali continuă seria eșecurilor. FCSB a pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-1, iar la final a adus acuze grave arbitrajul­ui.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

După înfrângeri­le cu Botoșani și Alashkert, roș-albaștrii s-au înclinat și în fața Astrei Giurgiu, în deplasarea de pe stadionul „Marin Anastasovi­ci“. Conduși de pe banca tehnică de antrenorul interimar Vergil Andronache, FCSB a început slab meciul, iar Astra a deschis scorul prin Valentin Gheorghe, în minutul 20, după o greșeală a lui Mihai Bălașa. De altfel, fundașul a fost schimbat înainte de pauză, la ordinul patronului. Totuși, Răzvan Oaidă a restabilit egalitatea opt minute mai târziu, cu un șut deviat. Giurgiuven­ii au dominat prima repriză și au mai avut două ocazii mari de gol, prin Denis Alibec și Constantin Dima.

Repriza a doua s-a jucat în aceeași notă, iar în minutul 75 Alibec a marcat golul victoriei echipei antrenate de Dan Alexa, după o minge pierdută de Ionuţ Vînă în faţa propriului careu.

După fluierul de final, Gigi Becali a „răbufnit“la adresa arbitrajul­ui lui Istvan Kovacs și a avut și un derapaj xenofob: „Și-a bătut joc de munca copiilor ăstora. Nu ți-e rușine? Mizerie de om. Fault clar în fața lui, ce greșeală? Dacă nu l-a văzut, să se ducă la el acasă, în Ungaria”.

Latifundia­rul crede că Kovacs ar fi trebuit să dicteze două lovituri de pedeapsă în favoarea echipei sale. „Dacă avem două penalty-uri și nu le primim, ce să facem? Am primit un gol dintr-un fault în atac și am avut două penalty-uri nedate. Echipa mea a jucat extraordin­ar!”, a spus Becali.

De asemenea, acesta a confirmat că el a ordonat ca Bălașa să fie schimbat: „Eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greșit. Poate d-aia m-a și pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar m-am enervat”.

Pentru FCSB urmează meciul din turul III preliminar al Europa League, contra cehilor de la Mlada Boleslav, programat joi, de la 21.30.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ??
FOTO: SHUTTERSTO­CK

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania