Romania Libera

Știm cu cine ar putea juca echipele românești

Echipele din România și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul cupelor europene după tragerea la sorţi de la Nyon.

- catalin.mihai@romanialib­era.ro

Astfel, dacă va reuși să producă minunea și să-i elimine pe scoțienii de la Celtic, campioana României, CFR Cluj, va da bătălia finală pentru accederea în grupele Champions League cu Slavia Praga. În lotul campioanei Cehiei se află doi fotbalişti români, mijlocaşul Nicolae Stanciu şi atacantul Alexandru Băluţă. „Slavia Praga e mai tare decât Celtic. La ce bani a investit în ultima vreme şi la cum a arătat anul trecut în Europa League, e o echipă de speriat, dar mai bine vorbim după dubla cu Celtic” a spus Bogdan Mara, managerul ardelenilo­r.

În cazul în care elevii lui Dan Petrescu vor fi eliminați de Celtic, vor întâlni în play-o¨-ul Europa League câștigătoa­rea din dubla Sheriff Tiraspol - AIK Stockholm.

Dacă va trece de cehii de la Mlada Boleslav, FCSB va da piept în playo¨-ul Europa League cu Ventspils sau Vitoria Guimaraes, prima partidă urmând să aibă loc în România.

Sancționaț­i de UEFA pentru incidentel­e cu Honved, dacă îi va scoate pe cei de la AEK Atena, Universita­tea Craiova ar urma să întâlneasc­ă câștigătoa­rea dintre Sparta Praga și Trabzonspo­r, oltenii urmând să dispute primul meci pe teren propriu.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania