Romania Libera

FUG DE FCSB CA DE „BAU BAU“

Dat ca favorit pentru preluarea conducerii băncii tehnice a FCSB, Antonio Conceiçao a declinat oferta lui Becali și nu va mai ajunge la vicecampio­ană.

- Catalin.mihai @romanialib­era.ro

Criza prin care trece formația roșalbastr­ă se adâncește,iar conducător­ii clubului nu mai găsesc cale de ieșire. Cândva un etalon în cariera oricărui antrenor, echipa lui Gigi Becali este refuzată pe bandă rulantă, iar motivul este unul simplu: tehnicieni­i nu vor să fie umiliți de patron. Venit special la București pentru a semna cu FCSB,Toni Conceiçao nu s-a înțeles deloc cu Becali, văzând total diferit eventuala lor colaborare. Drept urmare, acesta a luat decizia firească și a declinat oferta, plecând direct la Cluj,pentru a asista la meciul dintre CFR și Celtic. „Omul a venit, și-a spus părerea și dorințele, rămâne ca eu să-i dau un răspuns. Acum a plecat la Cluj. Deocamdată tot Andronache va sta pe bancă la meciul cu Mlada”, a spus Gigi Becali. Nicolae Dică, o altă variantă a patronului, a confirmat că a fost contactat de patronul

FCSB-ului.Antrenorul Argeșului nu a dorit să intre în amănunte: „Da, m-a sunat domnul Becali, dar nu vă pot spune ce am disAlte cutat cu dânsul”. nume vehiculate pentru preluarea echipei roș-albastre au fost și cele ale lui Mangia,Zenga sau Cătălin Anghel.Singurul dispus să vină la FCSB era fostul antrenor al Universită­ții Craiova, Devis Mangia, însă pretențiil­e italianulu­i l-au făcut pe Becali să spună «pas».Tehnicianu­l ar fi dorit să vină împreună cu cel puțin 6 colaborato­ri,care să aibă salarii între 4.000 și 10.000 de euro. Nu multă lume știe că latifundia­rul din Pipera a avut în vedere și nume uriașe ale fotbalului mondial. Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, cei doi foști mari fotbaliști din naționala Italiei, au fost propuși pentru a prelua postul de antrenor la FCSB, însă Gigi Becali nu i-a acceptat.

FCSB o întâlnește în această seară pe Mlada Boleslav,în turul 3 preliminar al Europa League, iar pe bancă va sta Vergil Andronache, un antrenor fără experiență la acest nivel.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ??
FOTO: SHUTTERSTO­CK

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania