Romania Libera

ANALIZĂ

-

din spatele morții miliardaru­lui american. „România liberă“a studiat atât acuzațiile ce iau fost aduse acestuia,publicate pe 2-4 august 2019, dar și dezvăluiri ale unor publicații de investigaț­ii de renume,cum ar fi „ The Sun“. În contextul în care România se confruntă cu un caz devastator pentru justiția autohtonă, cum este cazul crimelor din Caracal,suntem de părere că opinia publică din România trebuie să fie la curent cu acuzațiile la nivel mondial în cazul traficului sexual de copii și cu implicații­le acestora.

Avocatul Spencer Kuvin a susținut că este posibil ca miliardaru­l să fi fost vizat de persoane influente din exteriorul închisorii, care s-au speriat să nu fie expuse ca parte a cercului său. „Dacă va continua procesul, toți cei cu care a fost în contact (Je•rey Epstein) vor fi în cele din urmă intrați într-un joc corect“,a spus Kuvin pentru „The Sun“.

Prințul Andrew era un cunoscut apropiat al lui Je•rey Epstein.

Johanna Sjoberg a susținut că acesta a apucat-o de sân în 2001, la reședința din New York a lui Epstein, potrivit documentel­or judecătore­ști. Documentel­e nesigilate dezvăluie că Andrew ar fi atins-o pe Johanna când au pozat pentru o fotografie.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania