Romania Libera

Bianca Andreescu scrie istorie pentru Canada Jucătoarea canadiană de origine română s-a calificat în finala turneului de la Toronto, după ce a trecut de Sofia Kenin, în două seturi, scor 6-4, 7-6.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

În vârstă de 19 ani, Bianca Andreescu a devenit, cu această ocazie, prima reprezenta­ntă a Canadei care va disputa finala la Rogers Cup în ultima jumătate de secol. Jucătoarea cu părinți români a învins-o pe noua speranță a tenisului american după un meci echilibrat, care a depășit bariera celor două ore. Chiar dacă a ratat 3 mingi de meci,Andreescu a închis jocul în tie-break-ul setului secund. La final,aceasta a fost copleșită de emoții. A început să plângă, a sărutat terenul de joc și a fost aplaudată de toți fanii. „În ultimele două luni am trecut prin multe. Sunt atât de fericită acum. Umărul meu este bine și sunt în finala Rogers Cup.Viața e uimitoare! Am avut multe emoții, nu vă voi minți. Fizic mă simt foarte bine, iar din punct de vedere mental sunt și mai bine. Sunt fericită să fiu iar pe teren. Această finală e mai importantă decât succesul de la Indian Wells”, a spus Bianca. Bianca Andreescu a disputat finala turneului de la Toronto împotriva fostului lider mondial, Serena Williams, dupa închiderea ediției. Jucătoarea cu origini românești are un an 2019 fantastic, reușind să ajungă în ultimul act la 3 turnee: Auckland, Indian Wells și Rogers Cup.

Sky Sports a anunţat că Jose Mourinho, care a pregătit ultima dată echipa Manchester United, va analiza noul sezon de Premier League pentru postul TV.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania