Romania Libera

Carmen Orban pleacă de la conducerea Institutul­ui Clinic Fundeni din 16 august

Carmen Orban, manager al Institutul­ui Clinic Fundeni din 2011, a declarat luni, pentru AGERPRES, că mandatul său expiră pe 16 august şi a afirmat că îşi va continua activitate­a de manager în sistemul medical privat.

- redactia @romanialib­era.ro

„Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezenta­t pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesiona­le pe care sper să le fi dăruit pacienţilo­r, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi, şi anume marea familie medicală a Institutul­ui Clinic Fundeni. Le mulţumesc călduros tuturor colegilor şi colaborato­rilor mei şi îi asigur că-i voi purta permanent în suflet şi în gând!“

„Pe data de 16 august îmi expiră mandatul de manager şi am anunţat Ministerul Sănătăţii că nu doresc un nou mandat. Am mulţumit ministerul­ui şi colegilor, îmi este foarte greu, rămân medic în Institutul Clinic Fundeni, rămân conferenţi­ar la UMF Carol Davila, dar partea de management vreau să o desfăşor în sistemul privat“, a explicat Orban. Totodată, managerul susţine că îşi va continua şi activitate­a didactică la Universita­tea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“. Potrivit aceleiaşi surse, Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientiz­are a serviciilo­r medicale în domeniul privat, aplicând „concepte moderne“menite să vină în sprijinul pacienţilo­r. Potrivit unei informări, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-a mulţumit managerulu­i Institutul­ui Clinic Fundeni, Carmen Orban, pentru întreaga activitate în această funcţie, cu rezultate de excepţie, şi i-a urat mult succes în carieră.

Carmen Orban este din 2011 manager al Institutul­ui Clinic Fundeni. Între 2009 şi 2011 a fost manager general la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatori­e şi Arsuri.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania