Romania Libera

CE VOM PURTA CÂND REVENIM LA SERVICIU

- mihai.diac @romanialib­era.ro

Fiecare sezon poate aduce noi trenduri și influenţe în domeniul modei, fie că e vorba de copii, de bărbaţi și – mai ales – de femei. În ceea ce privește ţinuta office, la bărbaţi este de obicei simplu, dar pentru femei lucrurile sunt, ca întotdeaun­a, mai complicate.

Femeile trebuie să găsească punctul de mijloc între eleganță, feminitate și tendințele toamnei anului 2019. Câteva sugestii în acest sens vă prezintă Luminița Staicu,designer Hermosa.

Cămașă și fustă

Fiind considerat­ă o combinație întotdeaun­a reușită pentru birou, cămașa alături de fustă reprezintă varianta o ce ideală și în această toamnă.Poți opta pentru o cămașă albă,dar cu detalii speciale ce îi vor da acea notă de originalit­ate.Cămașa Siena are o croială deosebită, ce propune un decupaj rotunjit la spate alăturat unui volan delicat. Pentru un look complet, mizează pe o fustă în culori contrastan­te. Fusta Noela mixează într-un mod chic albastrul cu maronul-oranj.Aceasta are pliseuri mari,talie accentuată cu fermoar ascuns și capsă la spate.

Rochie cu imprimeu tomnatic

Cu o rochie bine aleasă nu vei da niciodată greș.În toamna anului 2019,considerăm că se vor purta imprimeuri­le florale menite să

reproducă flora acestui anotimp. Încearcă-lepecelede­dimensiuni­mariîncomb­inațiivari­atedeculor­i.RochiaEric­apropuneun model atipic de frunze cu un croi foarte feminin ce îți va pune în evidență silueta.Decolteul în V creează senzația de alungire a gâtului și oferă un efect vizual de subțiere.

Accesorii în tendinţe

Un accesoriu deosebit are puterea de a scoate orice ținută din anonimat,iar gențile sunt recunoscut­e pentru rolul lor în acest sens. În această toamnă, poșetele cu aspect croco vor face furori.Foarte elegante și versatile,acestea se potrivesc perfect outfit-urilor o ce. Indiferent dacă alegi o culoare puternică, precum muștarul, sau o nuanță mai sobră, precum negrul, o poșetă la modă este un must-have în garderoba oricărei femei.În privința pantofilor,ei se recomandă a fi cu toc jos sau mediu, pentru că ținuta o ce trebuie să fie, nu în ultimul rând, comodă.

„O ținută corect aleasă te va face să te simți mai puternică,mai încrezătoa­re în forțele proprii.Alege ceea ce te reprezintă și cucerește cu farmecul tău!”, ne îndeamnă designerul Luminița Staicu. Hermosa creează și comerciali­zează de peste 20 de ani produse vestimenta­re realizate în România.Aceste produse pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focșani, Bacău și Constanța. De asemenea, brandul Hermosa are și o acoperire națională, fiind prezent în toată țara prin magazinele sale partenere.

O ținută corect aleasă te va face să te simți mai puternică, mai încrezătoa­re în forțele proprii. Alege ceea ce te reprezintă și cucerește cu farmecul tău!“ LUMINIŢA STAICU, Designer

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania