Romania Libera

VIITORUL, A DOUA REMIZĂ CONSECUTIV­Ă

Viitorul și Botoșani au încheiat indecis, scor 2-2, în prologul etapei a cincea din Liga I, după un meci spectaculo­s, în care Eric de Oliveira a egalat un record.

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Trupa lui Hagi a început meciul în forță, iar în minutul 10 a deschis scorul prin Eric, din lovitură de pedeapsă. Brazilianu­l l-a egalat astfel pe Wesley în topul marcatoril­or străini ai Ligii I, ambii având câte 64 de reușite. Moldovenii au reușit egalarea în minutul 27, prin Ashkovski, al cărui șut a fost deviat în poartă. Repriza secundă a început la fel ca prima, cu Viitorul în atac, iar Ganea putea înscrie. Insistențe­le au dat roade și Gabi Iancu i-a readus pe constănțen­i în avantaj. Botoșăneni­i au mai egalat o dată, prin același Ashkovski, iar finalul a fost unul încins. În ultimile minute ale prelungiri­lor, Viitorul a avut o bară, prin Ciobanu, iar oaspeții puteau pleca cu toate cele trei puncte, dacă Ofosu ar fi marcat pe contraatac.

Deranjat de rezultatul meciului, în care a fost egalat pe final, la fel ca etapa

trecută, la Sfântu Gheorghe, Gică Hagi a făcut referiri la arbitraj și a fost iritat de întrebăril­e despre Eric. „Parcă jucam cu Barcelona, așa am fost arbitrați. Merita Viitorul să câștige? Dați voi răspunsul. (...) Sunt mulțumit pentru egal, nu pentru Eric. Nu mă intereseaz­ă ce face Eric. Veniți și faceți interviu separat cu el, eu am și alți jucători”, au fost vorbele „Regelui”, la conferință.

Hagi nu a ratat ocazia să îl „înțepe” pe antrenorul CFR-ului: „Cred că îl deranjez pe Dan. E campion 100% și nu vreau să îl deranjez. Nu i-am dominat niciodată. I-a dominat Târgoviște și a fost echipa cea mai bună din campionat. A uitat de noi. Mai mult respect, nu-i frumos să ne atace așa subtil pe noi, care ne-am luptat cu tine acolo, și să ne discredite­zi așa ușor”.

După primele cinci etape, Viitorul ocupă poziția a doua în Liga I, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Podiumul este completat de Poli Iași, echipă la care Mihai Teja face minuni.

 ?? FOTO: FCVIITORUL.RO ??
FOTO: FCVIITORUL.RO

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania