Romania Libera

Barcelona l-a pierdut pe Neto

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Barcelona îl vrea înapoi pe Neymar și le-a făcut o ofertă de nerefuzat celor de la PSG: 100 de milioane de euro, plus Coutinho.

Vești proaste pentru fanii Barcelonei. Sosit în această vară pe Camp Nou, pentru a-i face concurență lui MarcAndre ter Stegen, brazilianu­l Neto s-a accidentat la încheietur­a mâinii stângi și a fost supus unei intervenți­i chirurgica­le. Incidentul s-a produs în timpul unui antrenamen­t susținut în America, acolo unde formația blaugrana participă la un turneu de pregătire. Goalkeeper­ul a căzut și a „reușit” să-și fractureze osul scafoid, ceea ce înseamnă că va absenta cel puțin două luni. Astfel, portarul în vârstă de 30 de ani va rata debutul echipe sale în noua ediție din La Liga, dar și primele meciuri din Champions League. Neto s-a alăturat Barcelonei în această vara, fiind adus de la Valencia, la schimb cu Jasper Cillessen, care a ajuns la formaţia de pe Mestalla.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Centralul român va conduce meciul dintre formaţia Şahtior Soligorsk şi echipa italiană Torino, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Europa League.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Centralul român va conduce meciul dintre formaţia Şahtior Soligorsk şi echipa italiană Torino, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Europa League.
 ??  ?? ARBITRAJ Radu Petrescu fluieră în Europa
ARBITRAJ Radu Petrescu fluieră în Europa

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania