Romania Libera

DINAMO, ATACATĂ CU PIETRE DE ULTRAȘI

Furioși pe echipa favorită, după meciul pierdut cu Chindia, scor 2-3, ultrașii din PCH și-au pus cagulele pe faţă și au năvălit spre autocarul „câinilor” cu pietre.

- Catalin.mihai @romanialib­era.ro

După ce pe tot parcursul partidei de la Ploiești i-au înjurat pe oficialii clubului,iar în repriza secundă s-au luat la bătaie cu fanii Chindiei, cei despre care Prunea spunea că sunt niște „oameni cu familii și conduc afaceri” și-au dat în petic încă o dată. După meci, jucătorii au fost apostrofaț­i de suporteri, iar singurul care a avut curajul să-i înfrunte a fost căpitanul Dan Nistor. „V-ați lăudat că luăm campionatu­l.Unde e Prunea? Ne râde în față Răuță. Și Grigore, tupeistul ăla! Dați-vă jos tricourile!”, au fost doar unele din reproșuril­e fanilor.Mai mult, în drumul spre București, lucrurile au degenerat, iar autocarul dinamovist a fost atacat cu pietre în dreptul localități­i Balotești. Pentru a scăpa, jucătorii și sta¤ul s-au refugiat la baza de la Săftica. Managerul general al „câinilor”, Florin Prunea, a oferit detalii despre incident.

„Nu credeam că putem să trăim așa ceva. Suporterii au spart geamul de la șofer. Au înconjurat autocarul și nu am avut pe unde pleca. După ce am sunat la 112, a ajuns mașina de Jandarmeri­e la Săftica. Dar acolo, la Balotești, au fost minute delicate, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeau în autocar”,a declarat Prunea. Din ultimile informații,se pare că ultrașii, cărora Florin Prunea le-a luat apărarea după incidentel­e de la Ovidiu, când au pătruns pe teren și au oprit meciul, îi cer managerulu­i general demisia. Într-o postare pe Facebook,membrii PCH îl acuză pe Prunea că este principalu­l vinovat pentru plecarea lui Mircea Rednic și că nu-și asumă eșecurile echipei. „Să ieși în față și să-ți asumi dezastrul de la club. Cea mai elegantă asumare de felul ăsta se face prin demisie”, au scris aceștia.

După înfrângere­a cu Chindia, Dinamo a coborât pe ultimul loc în clasamentu­l Ligii I, cu doar 3 puncte acumulate în cele șase meciuri jucate.

 ?? FOTO: WWW.ZIARE.COM ??
FOTO: WWW.ZIARE.COM

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania