Romania Libera

Insuccesul echipei poate să fie cheia succesului patronului

- LAURENȚIU MUȘOIU

Mai rău este că urmările pot fi mult mai grave,iar victime pot cădea persoane nevinovate.Am văzut imaginile cu suporterii care au atacat autocarul în care se afla echipa Dinamo.Jucătorii,cu toate că decid jocul în teren,cel mai probabil,sunt ultimii vinovați pentru situația în care a ajuns clubul. Din nefericire pentru Dinamo, se pare că jocurile sunt făcute de la nivelul conducerii clubului,iar insuccesul echipei poate să fie cheia succesului patronului. După înfrângere­a suferită în fața formației dâmbovițen­e, a apărut un nou scenariu îngrijorăt­or pentru Dinamo.Suporterii dinamovișt­i din Peluza Cătălin Hîldan au lansat un nou atac,dar şi un scenariu incredibil. Preşedinte­le Florin Prunea l-ar fi convins pe finanţator­ul Ionuţ Negoiţă să-l dea afară pe antrenorul Mircea Rednic întrucât acesta din urmă şi-ar fi dorit să retrograde­ze echipa pentru a o cumpăra la un preţ scăzut.

„«Ne-am temut de ce era mai rău.» I-auzi, Praleo! Păi înseamnă că avem ceva în comun.Şi noi ne temem de ce e mai rău, adică de RETROGRADA­RE.Iar tu eşti unul din principali­i vinovaţi.Mai ales că,din informaţii­le pe care le avem, alungarea lui Rednic a fost complotată de tine împreună cu alţi atârnache din club.Voi i-aţi băgat în cap lui Negoiţă că Rednic are intenţia să ducă echipa în Liga a 2-a,pentru a o cumpăra mai ieftin.Hahahahaaa­a! L-aţi prostit uşor pe Negoiţă,dar cu noi e mai greu.Dacă Negoiţă l-a dat afară pe Rednic pe baza şopârlei voastre,n-ar trebui să te zboare (no ofense!) şi pe tine, acum, când ai dus echipa cu adevărat la retrograda­re? Ne-am lămurit bine de talentul tău de a-ţi ascunde eşecul în spatele unor evenimente pe care le împingi în prim-plan.Te-ai folosit de momentul «ambulanţa» după meciul cu Craiova,la fel cum te foloseşti acum de momentul «autocarul».Discursul tău de pirandă speriată care sună la 112 ne-a adus aminte de un personaj cu care ai câte ceva în comun...Aceeaşi clanţă zgomotoasă, aceeaşi culoare a limbajului şi a obrazului: «Au ieşit sătenii cu familii,cu copii...şi suporterii cu topoare,cu coase...A venit cu 4 maşini taxi-maxi.A sărit să spargă geamuri. Era vreo 40 de inși.Am plâns,am zberat şi am dat afară pe ei.A venit cu băţuri,cu cazmale,cu sape,cu ce-o fi,cu topoare cu şi șprei d-alea care se aruncă la ochi,d-alea de pralizant şi curent care se bagă la ureche. Şi copilu’ s-a leşinat de la şiprei».Florine, dar jucătorii ăia pe care i-ai adus tu de la ce s-au leşinat în halu’ ăsta? Echipa merge prost din cauza leşinaţilo­r pe care i-ai adus tu,după ce i-ai dat afară pe toţi cei aduşi de Rednic.Aleargă pe teren de parcă şi-au luat «şiprei în ochi şi curent în ureche»... Singurii care mai ştiu ceva fotbal sunt cei care au supravieţu­it epurării tale.Acum ne anunţi că aştepţi următorul incident şi chemi jandarmii,armata şi pompierii să păzească echipa.Poate faci rost şi de nişte mascaţi,pe care să-i aşezi pe linia de 16 metri.Ar merge şi un tun cu apă.Dacă ai fost adus la Dinamo doar ca să cauţi scandal şi să te cerţi cu suporterii,e foarte grav.Nici rolul de tampon între suporteri şi patron nu ţi se potriveşte.De obicei tamponul e alb“,a scris PCH pe Facebook.

«Ne-am temut de ce era mai rău.» I-auzi, Praleo! Păi înseamnă că avem ceva în comun. Şi noi ne temem de ce e mai rău, adică de RETROGRADA­RE. Iar tu eşti unul din principali­i vinovaţi.“

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania