Romania Libera

Marius Șumudică, „pașă” în Turcia

A produs surpriza începutulu­i de campionat

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Formaţia antrenată de Marius Șumudică a detonat bomba începutulu­i de sezon în Turcia, reușind să o surclaseze pe Beșiktaș, cu 3-2, într-un meci nebun.

Cu Alin Toșca integralis­t,trupa lui „Șumi” a început perfect partida, iar în minutul 8, Vida a faultat în careu și a fost eliminat. Patrick Twumasi a transforma­t lovitura de pedeapsă și a făcut 1-0 pentru Gaziantep.Guray Vural a dus scorul la 2-0 în minutul 59,cu un șut puternic de la 16 metri.În minutul 75 lucrurile au degenerat, iar Elneny și Kayode au fost eliminați. Cu zece minute înainte de final, Raman Chibsah a majorat handicapul la 3-0, iar totul părea să meargă în favoarea gazdelor.„Vulturii”au avut o rabufnire de orgoliu pe final,iar Umut Nayir,în minutul 83, și Atiba Hutchinson, la acțiunea imediat următoare, au înscris două goluri pentru Beșiktaș. Cu un om în plus, formația pregătită de Șumudică a făcut față presiunii și și-a adjudecat toate cele 3 puncte. După meci, tehnicianu­l român a fost generos în declarații, în stilul caracteris­tic: „Ar fi trebuit să se termine 9-2. Am avut trei ocazii singuri cu portarul. Am fost mai buni. Le-am arătat jucătorilo­r mei ce să facă atunci când au mingea. Îi felicit pe fanii care au venit și îmi felicit jucătorii”.

După această victorie, Gaziantep a urcat pe locul 6 în Super Lig, cu 7 puncte acumulate în 4 etape. Echipa lui „Șumi” e la două lungimi de Alanyaspor,care e lider,cu un joc mai puțin disputat.

„Nu am niciun mesaj pentru suporteri, vreau doar să mulţumesc colegilor mei pentru că m-au ajutat să înscriu”.

NEYMAR, după golul marcat pentru PSG

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ??
FOTO: GETTY IMAGES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania