Romania Libera

KLAUS IOHANNIS CĂTRE LIBERALI: TREBUIE SĂ FIŢI PREGĂTIŢI SĂ INTRAŢI LA GUVERNARE

Preşedinte­le Klaus Iohannis le-a transmis liberalilo­r, sâmbătă, la Constanţa, că PNL va fi principalu­l partid al unei coaliţii care va guverna România mult mai bine şi mult mai mult timp.

- romulus.georgescu @romanialib­era.ro

Președinte­le Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă la “Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est” care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa. El le-a transmis liberalilo­r să nu piardă încrederea câştigată la alegerile europarlam­entare şi la referendum­ul din 26 mai. “Aveţi o echipă cu oameni competenţi şi pregătiţi să îşi asume intrarea la guvernare. Veţi fi principalu­l partid al unei coaliţii democratic­e care va guverna România mult mai bine în viitor pentru cetăţeni,mult mai bine, mult mai mult timp”,a declarat Klaus Iohannis.Cu câteva ore înainte,la Școala de Vară a TNL, întrebat dacă Ludovic Orban ar

putea fi o variantă de premier, Iohannis a răspuns: ”Oricând, Ludovic, oricând”. PSD a produs ”cea mai dezastruoa­să guvernare din ultimii 30 de ani”, a acuzat președinte­le Klaus Iohannis. El a mai spus că social-democraţii nu au avut timp să guverneze şi pentru oameni şi au dat legi care să submineze justiţia, poliţia şi administra­ţia publică. Şeful statului a reamintit că în ultimii ani şi-a folosit toate pârghiile constituţi­onale pentru a bloca măsuri care ar fi fost catastrofa­le pentru ţară.

Guvernarea, în viziunea lui Ludovic Orban “Trebuie să ne pregătim pentru guvernare şi suntem pregătiţi pentru guvernare. Trebuie în schimb să facem lucrul ăsta cu trudă, cu modestie, cu smerenie faţă de concetăţen­ii noştri, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluţie posibilă, astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească”, a fost mesajul președinte­lului PNL Ludovic Orban.El le-a spus celor prezenţi că PNL nu trebuie să cadă în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben ordonanţe de urgenţă peste ordonanţe de urgenţă, fără niciun fel de fundamenta­re.

„Vă cer să puneți pe primul plan această bătălie pentru România. Vă cer, printre vecini, rude, cunoscuți, să transmiteț­i acest mesaj: România nu e condamnată să fie la periferia Europei, România are șansa unui destin măreț cu o singură condiție să se ducă la vot și să voteze cu Iohannis președinte”, a solicitat Ludovic Orban.

 ??  ?? Președinte­le Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă după amiază,la “Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est”
Președinte­le Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă după amiază,la “Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est”

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania