Romania Libera

FAMILY LINK, UN NOU UPDATE MARCA GOOGLE

Cea mai folosită aplicație de control parental

- andreea.andrei@romanialib­era.ro

Într-o familie în care ambii părinți lucrează, îngrijirea copiilor și controlul acestora poate fi o adevărată provocare. Însă nu și când ai instalată aplicația Family Link. Această aplicație Google vine cu o mulțime de facilități care te ajută să-ți protejezi copilul, să știi mereu unde se află acesta, să ai control asupra telefonulu­i său și o mulțime de alte funcții de time management și organizare a întregii familii. În plus, Google revine cu un update, îmbunătăți­nd aplicația cu o mulțime de module și funcții noi. Noile funcții vor permite părinților să limiteze timpul userilor înregistra­ți în aplicație, pe fiecare dispozitiv, în funcție de aplicația folosită,în loc să blocheze dispozitiv­ul în ansamblu.

Care este principalu­l avantaj al acestei noi funcții? Vei putea alege numele copilului din aplicație și îl vei limita pe aplicații precum: jocurile, YouTube-ul, însă nu va trebui să-i limitezi timpul per ansamblu pe device,așa încât el să te poată contacta în continuare, să poată folosi în continuare GPS-ul și alte funcții importante, însă pur și simplu să nu poată petrece mai mult timp jucându-se,decât i-ai alocat tu în aplicație. Funcțiile extrem de avansate au fost anunțate pentru prima dată în cadrul conferințe­i de dezvoltare I / O a departamen­tului Google din primăvara acestui an și ajută la transforma­rea Family Link într-o soluție de control parental mai completă și mult mai facilă.

De unde poți descărca aplicația Family Link? Family Link este o aplicație potrivită pentru Android 10 sau pentru o variantă superioară, fiind disponibil­ă în Google Play.De asemenea,pe iOS poate fi găsită în magazinul de aplicații specifice. Pentru început, când va fi descărcată, aplicația va avea nevoie de setare din partea părinților. Veți putea configura membrii familiei, setările pentru accesibili­tate, aplicații, funcții specifice pentru fiecare membru și va trebui să completați câteva formulare, pentru a crea și personaliz­a aplicația fix pe programul vostru familial. Odată setată, aplicația vă va oferi zilnic notificări și sfaturi despre cum puteți îmbunătăți atât controlul parental, cât și relația de familie și partea de gestiune a familiei voastre.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania