Romania Libera

CSM București, egal dramatic cu Rostov Don

„Tigroaicel­e” au avut o revenire fantastică

- Catalin.mihai @romanialib­era.ro

CSM București a remizat cu finalista Ligii Campionilo­r, Rostov Don, scor 23-23,după un meci în care rusoaicele au condus aproape tot timpul.

Cu vedetele Cristina Neagu și Nora Mork doar în tribună, vicecampio­ana României a avut mari probleme cu rusoaicele de la Rostov, reușind să obțină în extremis un egal. Cea mai bună jucătoare a bucureșten­celor a fost Lekic,care a reușit să marcheze 8 goluri, în timp ce pentru rusoaice Viahireva a înscris 12 goluri. Ca și în victoria cu Team Esbjerg, apărarea a funcționat bine, portărițel­e Dedu și Grubisici având parade de exceție. „Tigroaicel­e” puteau câștiga pe final, când Lekic a făcut 23-22, însă rusoaicele au egalat în ultimul minut,prin Kozhokar.

La final, Adrian Vasile, proaspătul antrenor al CSM-ului, era fericit: „Este o mare onoare pentru mine ca,în orașul meu, să pot să îmi conduc echipa în Sala Polivalent­ă, care e pentru mine un loc sacru. A fost un meci echilibrat, un meci în care a trebuit să știm să suferim, să gestionăm bine momentele cheie și, când a trebuit,anumite jucătoare au ieșit la rampă și au demonstrat”, a declarat tehnicianu­l în vârstă de 36 de ani. După acest meci, cele două combatante sunt ca și calificate în grupele principale ale Ligii. Rostov e lider, cu 3 puncte, urmată de CSM Bucureşti, tot cu 3 puncte. În etapa următoare, „tigroaicel­e” primesc vizita polonezelo­r de la MKS Perla Lublin, pe 19 octombrie.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania