Romania Libera

Pancu: „Nu am în obiectiv Promovarea”

Antrenorul va demisiona dacă echipa nu merge în Liga I

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

Tehnicianu­l rapidist a declarat că nu are niciun obiectiv în contract, dar a precizat că va demisiona dacă echipa sa nu va promova în Liga I la sfârşitul sezonului.

Tehnicianu­l rapidist a declarat că nu are niciun obiectiv în contract, dar a precizat că va demisiona dacă echipa sa nu va promova în Liga I la sfârşitul sezonului.

„Eu nu am în contract ca obiectiv promovarea. Nu am niciun obiectiv, deși am o înțelegere pe trei ani. Am discutat cu jucătorii pe 3 sau 4 iulie și eram a șaptea favorită la promovare,dar când a început campionatu­l eram prima. Atunci le-am spus că eu nu am obiectiv în contract promovarea, dar dacă Rapid nu va merge în Liga I, eu voi pleca. Și îmi voi ţine această promisiune”, a declarat legenda alb-vișiniilor. Tehnicianu­l rapidist este de părere că echipa trebuie să fie unită și să își recâștige spiritul. „Primul lucru pe care trebuie să îl recâștigăm este spiritul, pentru că acum suntem o echipă fără spirit. O echipă care nu este demnă de numele Rapid,o echipă contestată din toate poziţiile.Suntem într-o postură nedorită și noi am făcut posibil acest lucru”, a menţionat Pancu.

Antrenorul este în continuare convins că are cel mai bun lot din Liga a II-a: „Eu spun încă o dată, avem cel mai bun lot din Liga a II-a, sunt absolut convins. Și mai sunt 25 de meciuri în care trebuie să demonstrăm lucrul ăsta”.

Pancu susține că principala cauză a rezultatel­or slabe este lipsa omogenităț­ii: „Eu am cerut să am în pregătire tot lotul cu care abordez prima parte a campionatu­lui, lucru care nu s-a întâmplat. Și aici și conducerea a fost de acord cu mine.Au apărut pe parcurs jucători foarte buni pe care nu puteam să-i refuz. Mă considera lumea nebun dacă îl refuzam pe Alami sau Piriz”.

După 13 meciuri disputate în liga secundă, Rapid a acumulat 21 de puncte. Primul loc este ocupat de CS Mioveni, care a strâns 30 de puncte,din 15 partide jucate. La finalul sezonului, primele două formații vor promova în Liga I, iar locul trei va merge la baraj.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania