Romania Libera

Ne-am născut între Carpați, dintr-o mamă și mulți tați...

- Eugen_cismasu @romanialib­era.ro

Când vine vorba de încadrarea internațio­nală a României contempora­ne, retorica delirantă a patrioțilo­r de la AUR capătă sonorități neașteptat­e.În ziua de azi când,iată, oculta mondială ne otrăvește în mod evident ființa națională, încercând să ne distrugă originalit­atea și individual­itatea noastră sudată de milenii în tunelurile dacice, apoi în cele de sub Casa Poporului, să spui că protoromân­ul degrabă votătoriu de AUR nu și-au păstrat dualitatea sanguină, combinându-se la greu cu migratorii de orice fel, cu turci, cu greci, arabi și chiar cu neamuri nordice, e ditai blasfemia în catedrala neamului. Din nefericire pentru fundamentu­l propagandi­stic al patrioțilo­r șoșoci, simioni sau târzii, situațiune­a la nivel de “puritate a rasei” și de “popoare alese” se prezintă cu totul altfel decât și-ar dori bula pseudo suveranist­ă. În vremurile când nu existau organizaţi­i statale și pandemie, oamenii erau puţini și aveau spaţiu de călătorie berechet, fără pașaport imunitar, rezervări, taxe vamale și viză. Asta implica și un turism sexual mai dezvoltat decât în Thailanda și visele mamaiote ale lui Radu Mazăre. Pe meleaguril­e carpato-danubiano-pontice n-au existat amazoane care să taie cu paloșul elanurile erotice ale turiștilor, pe sistem Bobbitt sau Ciomu, ele ivindu-se mult mai târziu, în creierii erecţi ai vadimilor și funarilor. Așa că la actuala făloșenie dacopată, maxim daco – romană, au contribuit interactiv mulţi migratori, cu sau fără acceptul băștinașel­or.

Realitate valabilă pentru toată lumea, după cum arăta, de altfel, și o hartă genetică a popoarelor europene, comisă de mereu rău intenționa­ții cercetător­i britanici, în urmă cu un cincinal. Potrivit cercetării de atunci, Hitler, săracu’, ar fi luat din timp pastile cu cianură, de și-ar fi știut legăturile cromozomia­le cu evreii băgaţi în laboratoar­ele lui Mengele. Căpitanul nostru verde era polonezo-german, iar polonezii și germanii n-au stat nici ei cu ADN-ul în frigider.

Acuma, o să spuneţi că un ADN care nu-l poate dovedi pe Cioacă e unul de ne vinde cioace genetice, și că tot mai mișto e aia cu d(r)ăcoaicele înfrângând­u-i după război pe romani. Treaba voastră, dar eu aș băga testul ADN obligatori­u în buletin ca și grupa de sânge. Să nu mai fim convinși că guvernarea Iohannis - PNL UDMR - USR e doar o procreațiu­ne politică a alogenilor de toate națiile, menită să ne asuprească pe noi, românii puri, formați prin polenizare între Carpaţi, la poale de munte.

Achtung, patrioţilo­r! Care vrei să zici că textul ăsta a fost comandat de evreul-maghiar György Schwartz Soros, ar fi bine să vii cu certificat­ul ADN și extrasul de cont, să mă lămuresc și eu de ce mama dacului nu-mi ajung banii să plătesc gigacalori­a pur mioritică. O fi el zgârcit, sau românul prea lacom?

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania