Romania Libera

O relație cu multe semne de-ntrebare

-

Începutul.

Primele fotografii care au legătură cu povestea de dragoste dintre Diletta și Can Yaman datează din ianuarie: mai întâi ea s-a imortaliza­t cu un buchet de flori primit de la un iubit misterios (care s-a dovedit ulterior a fi Can), iar primul sărut public a oficializa­t relația. „O cunoașteți, pentru că totul e sub ochii tuturor, în lumina soarelui. O iubire onestă, în care îmi asum responsabi­litatea, după cum s-a văzut. Am un mare respect pentru ea, pentru relația noastră, iar confidenți­alitatea a fost prima noastră promisiune: tot ceea ce ne privește pe noi comunicăm împreună”, a declarat Can Yaman pentru Vanity Fair Italia.

Cererea în căsătorie.

Presa scria în februarie că actorul turc a cerut-o de soție pe iubita sa chiar de ziua îndrăgosti­ților, pe 14 februarie, în Amalfi, Italia. Gestul a fost unul cum nu se poate mai romantic. Cei doi s-ar fi aflat la un restaurant pe malul mării, iar Can a închiriat un elicopter care a survorlat deasupra lor cu mesajul „Diletta vrei să te căsătoreșt­i cu mine? Te iubesc, Can”.

O relație de ochii lumii?

Cu toate acestea relația lor continuă să fie controvers­ată. Încă de la început multe persoane au fost de părere că relația lor a fost de fațadă, o modalitate pentru a-și face publicitat­e și de a obține cât mai multe apariții în media.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania