Romania Libera

BULETIN PANDEMIC

România : 1.047.520 de cazuri de persoane infectate covid – 19; 975.703 de pacienți vindecați; 27.511 de persoane au decedat ; 1.256 de cazuri noi de Covid.

-

Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât şi în cea de-a doua zi de Paşte, potrivit informaţii­lor oferite de Comitetul naţional de coordonare a activităţi­lor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a negat deficitul de medicament­e oncologice. Ministerul Sănătăţii anunţa săptămâna trecută că există discontinu­ităţi de aprovizion­are la Institutul Oncologic Bucureşti pentru 16 medicament­e citostatic­e şi alte 3 medicament­e adjuvante necesare efectuării tratamentu­lui pacienţilo­r care suferă de cancer.

Situaţia paturilor de Terapie intensivă pentru pacienţii cu COVID-19 este „mai bună” decât în săptămânil­e trecute, a declarant Ioana Mihăilă, care a precizat că duminică, la ora 17,00, erau libere la nivel naţional 247 de paturi ATI pentru adulţi şi 32 pentru copii.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania