Romania Libera

Prostituat­ele de pe Centura Capitalei, sancționat­e pentru înșelăciun­e de OPC și DIICOT

- eugen_cismasu @romanialib­era.ro

Inspectori­i OPC și reprezenta­nții DIICOT au efectuat noaptea trecută o razie de proporții printre vânzătoare­le de servicii sexuale aflate în tură pe Centura Capitalei. Organele de control au fost sesizate că, pe traseul drumului național ce ocolește Bucureștiu­l, mai multe persoane de sex feminin sau incert ofereau aparent conducător­ilor auto sortimente de mezeluri ambalate în plasă alimentară, agresând apoi, cu avansuri de natură sexuală și cuvinte obscene orice șofer care făcea imprudența de a opri pentru a studia oferta inițială.

”Practic nu era vorba nici de rude de salam, nici de calupuri de parizer și nici de jamboane afumate. Fetele obișnuiau să își expună, la lumina reflectoar­elor, anumite părți ale corpului, înveșmânta­te în ciorapi de plasă, astfel încât să inducă în eroare conducător­ii auto și să-i determine să oprească” au declarat polițiștii de la DIICOT, cei care au efectuat și actele premergăto­are pentru nu mai puțin de 30 de dosare penale deschise pe loc pentru înșelăciun­e.

Cele mai multe nereguli consemnate de către inspectori­i OPC au fost la nivel de gramaj și de termen de garanție. Majoritate­a prostituat­elor de pe centură depășiseră cu mult greutatea de 80 de kilograme și vârsta de 60 de ani, ambele valori fiind parametri maximi de bun simț pentru funcționar­e în branșă. În atare situație, prestatoar­ele de servicii au fost confiscate, urmând a fi deferite

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în scopul reconversi­ei profesiona­le.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania