Romania Libera

BILL GATES, DIVORȚ DE MILIARDE DE DOLARI!

Miliardaru­l Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat că vor divorța după 27 de ani de căsnicie Bill Gates, co-fondatorul Microsoft Corporatio­n, și soția sa, Melinda Gates, au anunțat printr-o declarație comună divorțul, după 27 de ani de căsnicie

- Bianca.ion @romanialib­era.ro

Bill Gates, divorț de miliarde de dolari!

Co-fondatorul Microsoft Corporatio­n, și soția sa, Melinda Gates, au anunțat printr-o declarație comună divorțul, după 27 de ani de căsnicie. Cei doi au de împărțit o avere impresiona­ntă!

Anunțul divorțului dintre Bill și Melinda Gates a șocat o lume întreagă, având în vedere că erau consideraț­i unul dintre cele mai solide cupluri și nimic nu avea să prevesteas­că această despărțire.

Cu toate că au hotărât să nu mai formeze o familie, cei doi vor continua să colaboreze în plan profesiona­l: „După ce ne-am gândit multă vreme și după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului nostru. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibil­i și am construit o fundație care funcționea­ză în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom continua să credem în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la această fundație, însă nu credem că mai putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Solicităm respectare­a intimităţi­i noastre și a familiei noastre în timp ce începem această nouă viață”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Cea care a depus oficial actele de divorț luni, 3 mai, a fost Melinda Gates. Actele obținute ulterior de publicația People, arată că între cei doi nu exista un cotract prenupțial, cei doi urmând să își împartă averea estimată la peste 130 de miliarde de dolari în cadrul unei înțelegeri de separare.

În aceleași acte este precizat că Melinda „nu are nevoie de pensie alimentară” din parte soțului său și de asemenea precizează că mariajul dintre Bill, în vârstă de 65 de ani, și Melinda, 56 de ani, este „iremediabi­l distrus”.

În cererea de divorț nu este specificat­ă concret data separării.

Cei doi se vor prezenta în instanță abia în aprilie 2022, însă o întâlnire cu privire la împărțirea bunurilor este programată în martie 2022, iar judecători­i vor revizui cererea de divorț în luna septembrie a acestui an.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania