Romania Libera

Cine este Rareș Năstase

• Căsătorit din 2007 cu o săsoaica de la Sibiu, dar stabilită în București.

-

Rareș Năstase este reporter de investigaț­ie la România, te iubesc!, are 41 de ani, doi copii, Sophia și Dominic, și o soție, Ana, pe care o consideră super-om.

Născut în București, în sectorul 8 pe atunci, din părinți studenți, a crescut la Drobeta Turnu Severin, de unde este tatăl. A copilărit și la Severin și în Prahova, de unde e mama.

Copilăria i-a fost marcată de pasiunea pentru desen, chiar dacă acum singurele clipe când mai pune mâna pe creion și pe coală sunt atunci când se joacă cu copiii.

Crescut de mamă medic și tată farmacist, a făcut Facultatea de Drept la Timișoara. De la părinți a primit o educație bazată pe respectul față de cei din jur și pentru lucrul bine facut.

Din anul al doilea de facultate (1999) a început munca la PRO FM, iar un an mai târziu, a făcut pasul în televiziun­e, la PRO TV Timișoara.

Primul reportaj, în prima săptămână de muncă, a fost difuzat direct pe postul național și a apărut în ziua respectivă la toate buletinele de știri.

În 2005 a venit la Bucuresti și s-a alăturati echipei de la Știrile PRO TV, iar din 2009 este reporter de investigaț­ii în cadrul proiectulu­i „România, te iubesc!”.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania