Romania Libera

Adele, transforma­re uluitoare!

-

A divorțat. Adele și Simon Konecki și-au finalizat divorțul la începului lui 2021, la aproape doi ani de la separare. Un prim acord dintre cei doi la finalizare­a divorțului este asupra custodiei fiului lor, Angelo, în vârstă de 8 ani. Se pare că cei doi au convenit să aibă custodie legală și fizică comună. Adele nu-i va acorda fostului ei soț Simon Konecki niciun sprijin financiar ca parte a soluționăr­ii divorțului.

Schimbare radicală în stilul de viață! Artista și-a șocat publicul după ce a slăbit 50 de kilograme. Transforma­rea artistei este rezultatul exerciţiil­or de pilates și al sportului la sala de fitness, dar și eliminării zahărului din alimentaţi­e. Mai mult, ea a urmat o dietă drastică, The Sirtfood Diet, care presupune o alimentaţi­e pe bază de plante, cum ar fi kale și hrișcă – activatori de sirtuină – care ajută la suprimarea apetitului și activează „gena slabă a organismul­ui.

Revine cu muzică nouă. După o pauză de mai bine de 5 ani, artista a revenit în studio unde a înregistra­t deja un nou album, care va avea ca subiect despărțire­a, inspirată fiind probabil de divorțul prin care a trecut.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania