Romania Libera

Cântăreața britanică Adele și-a regăsit, în sfârșit, dragostea!

Lucrurile par să se schimbe în viața celebrei Adele care și-ar fi regăsit, în sfârșit, dragostea! Este un sezon de bun augur pentru cântăreața britanică Adele, în vârstă de 33 de ani, care se mândrește cu o nouă siluetă, un nou partener - și se zvonește c

- Bianca.ion @romanialib­era.ro

Weekendul trecut, Adele a fost văzută la finala NBA în compania lui Rich Paul, agentul lui LeBron James. Adele a preferat încă de când a ajuns în lumina reflectoar­elor să își țină viața privată departe de ochii lumi, însă la finalul săptămânii trecute a ieșit din zona ei de confort și s-a afișat în compania unui bărbat care, conform presei americane, ar fi noul său partener.

Conform surselor citate de cei de la PageSix cei doi „cu siguranță sunt împreună”, confirmare apărută după ce fotografii­ile surprinse sâmbătă au făcut înconjurul internetul­ui. Analizând aparițiile lui Rich Paul din ultima vreme, există însă indicii că cei doi ar forma un cuplu încă din luna mai.

Într-un articol publicat la acea vreme de publicația The New Yorker, despre cum acesta transformă „industria baschetulu­i”, agentul lui LeBron James a precizat că „iese cu un star pop de renume”, însă a avut grijă să menționeze că „nu suntem împreună,m sunt single. Să puneți asta în material”. Lucrurile par să se fi schimbat așadar în ultimele două luni, mai ales că oamenii din industrie o numesc deja pe Adela „iubita” lui Paul. „Rich Paul și-a adus iubita la meci și au stat chiar lângă LeBron James. Adele e iubita lui”, spunea unul dintre redactorii postului sportiv de televiziun­e ESPN, Brian Windhorst. „Rich Paul a venit la meci cu Adele”.

Imaginile au luat însă prin surprinder­e lumea showbizulu­i american, care specula că artista ar forma un cuplu, de fapt, cu rapperul Skepta.

Aceste zvonuri au apărut în presa tabloidă încă din 2019 și, mai mult, artista a fost surprinsă în compania artistului cu doar câteva zile înaintea apariției sale cu Paul Rich. Adele a dorit însă să lămurească public, în luna octombrie a anului trecut, aceste bârfe și, după ce a găzduit emisiunea Saturday Night Live, ea a postat pe Instagram un mesaj în care concluzion­a: „Mă întorc acum în peștera mea pentru a fi doamna (singură) cu pisici”.

Adele a fost căsătorită anterior cu omul de afaceri Simon Koneck, alături de care au un băiat, Angelo (8 ani). Cei doi au divorțat în 2019, procesul fiind finalizat abia la începutul acestui an.

Mă întorc acum în peștera mea pentru a fi doamna (singură) cu pisici“.

ADELE

 ??  ??
 ?? CREDIT FOTO: VISUAL PRESS AGENCY / CHRIS DELMAS ?? Adele la a 59-a ediție anuală a premiilor GRAMMY organizate la Microsoft Theatre. 12 februarie 2017, Los Angeles.
CREDIT FOTO: VISUAL PRESS AGENCY / CHRIS DELMAS Adele la a 59-a ediție anuală a premiilor GRAMMY organizate la Microsoft Theatre. 12 februarie 2017, Los Angeles.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania