Sanatatea de Azi

Calendarul lunii

-

Hrănește pielea din interior!

Pe bază de colagen hidrolizat, coenzima Q10, acid hialuronic, vitamina C și extract de struguri roșii, formula Nutradose Beauty protejează pielea de factorii externi, o hidratează și stimulează regenerare­a, încetinind procesul de îmbătrânir­e. O cutie conţine 7 fiole, din care se administre­ază una pe zi cu apă sau suc!

ÎNCALŢĂ-TE COMOD!

S-Karp îţi oferă încălţămin­te urbană, dar și de alergare sau de drumeţii montane, pentru un confort zilnic sporit. Dă o fugă în unul dintre cele 3 magazine (Brașov, Plaza România, Mega Mall) S-Karp și profită de reducerile de vară (până la -50 % la toate produsele până pe 31 august).

IA-ŢI PAȘAPORT DE LA MALL!

În ParkLake se deschide un sediu pentru evidenţa și eliberarea pașapoarte­lor. Va opera de luni până vineri între orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.

Înnoiește garderoba celor mici!

Kaufland a lansat Kuniboo, prima marcă proprie de îmbrăcămin­te pentru bebeluși și copii de până la șase ani. Poţi găsi permanent la raft body-uri, scutece textile, jucării și alte articole uzuale destinate bebelușilo­r. Toate fibrele naturale utilizate provin din bumbac bio și au un potenţial alergenic redus, favorizând respiraţia pielii.

PROFITĂ LA MAXIMUM DE FINALUL VERII!

Nu-i târziu să te bucuri de briza sărată a mării. Plaja Sensiblu, situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu este pregătită să primească turiști de toate vârstele. Când nu te bălăcești, poţi să participi la cursuri de yoga și zumba sau să joci volei, iar pe cei mici îi așteaptă o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania