Sanatatea de Azi

A început din nou să meargă cu discul POLARIS

-

Din cauza unei dislocări a gleznei piciorului drept, după trei săptămâni de tratament prin terapie fizică, în cabinetul specialist­ului internist-cardiolog Milica Nikolić Žuža din Zemun, a intrat un băiat de douăzeci și trei de ani în compania tatălui și fratelui său. Tânărul avea dureri mari, piciorul i-a fost umflat și nu a putut să meargă. Piciorul era fixat în atelă gipsată.

I-AM spălat glezna, m-am uitat la rezultatel­e radiografi­ei și i-am dat un disc POLARIS drept terapie medicală suplimenta­ră. După cinci zile băiatul conducea mașina. Toată lumea a fost uimită. Nu este acesta un mare succes? Umflăturil­e și hematoamel­e au dispărut - spune dr. Nikolić Žuža. – Deoarece practic cardiologi­a, recomand discul POLARIS celor care au tensiune arterială ridicată, să-l folosească după regulile propuse, folosindu-l pentru toate chakrele pe rând în fiecare zi. E nevoie să treacă și un anumit timp. Interlocut­oarea noastră ne-a spus că a auzit despre acest miraculos dispozitiv din revista noastră și foarte repede a început să îl recomande paciențilo­r. Subliniază că deja are răspunsuri pozitive legate de răceală, tuse, bronșită, artrită reumatoidă, leziuni după antrenamen­te (întinderea tendoanelo­r, articulați­i spinale, leziuni ale coloanei vertebrale)... Discul POLARIS a arătat rezultate bune împotriva bolilor neurologic­e, de exemplu, la neurită a cărui tratament este extrem de dificil, apoi la îmbunătăți­rea stării de sănătate a paciențilo­r cu scleroză multiplă, ș.a. POLARIS este un miracol pentru sănătate, care, fără nicio sursă de alimentare, în foarte scurt timp, lansează fluxuri de energie în organism, stimulând-l până la auto-vindecare – consideră Dr. Dino Tomić, m. spec. obstetrică-ginecologi­e. Timp de mai mult de două decenii, interlocut­orul nostru a studiat posibilita­tea tratamente­lor în afara medicinei clasice.

Elimină efectele negative

Multe lumea ne-a spus că atmosfera în casă sau la locul de muncă este mai relaxată și mai sănătoasă, de când dețin acest dispozitiv. Unii nu vor să bea apă dacă nu au energizat-o mai înainte cu discul POLARIS. Cele mai importante sunt, totuși informații­le cu privire la sănătatea noastră. Un număr mare de experiențe pozitive ale utilizator­ilor discului Polaris s-au arătat în domeniul său larg de utilizare. S-a arătat foarte bun la tratarea numeroasel­or boli precum sunt: migrene, probleme ginecologi­ce și urologice, sindromul PMS, menopauză, sterilitat­e, obezitate, slăbirea libidoului și a potenței, constipați­e și probleme intestinal­e, hemoroizi, dureri de spate și dureri articulare, probleme cardiace și pulmonare, tulburări ale glandei tiroide, sinuzită și schimbări de dispoziție, etc. Boala este o consecință inutilă față de noi înșine. Omul este născut să fie sănătos și din respect față de el însuși, are nevoie ca organismul său să funcționez­e impecabil atât din punct de vedere fizic cât și din cel psihic - spune dr. Dino Tomić.

 ??  ??
 ??  ?? Milica Nikolić Žuža
Milica Nikolić Žuža

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania