Sanatatea de Azi

5 l ucruri pe care să le faci luna asta

-

Învinge foliculita!

Firele crescute sub piele sunt inestetice și enervante. Nicoleta Ion, trainer Rica, îţi spune cum te poţi feri de această problemă: exfoliază-ţi pielea periodic pentru a ajuta firele să iasă la suprafaţă; folosește creme hidratante, pentru că firele de păr pot penetra mai ușor o piele elastică; epilează-te cu o ceară adecvată tipului tău de piele - există diverse tipuri adaptate pielii uscate, normale sau sensibile.

MERGI CU PRICHINDEL­UL LA CUMPĂRĂTUR­I!

La început de an școlar, Kaufland România anunţă lansarea unei noi mărci proprii de îmbrăcămin­te și încălţămin­te pentru copii. Colecţia Hip&Hopps se adresează școlarilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și este caracteriz­ată prin calitate, confort și, nu în ultimul rând, design modern.

ELIMINĂ PĂDUCHII! UITĂ DE CADOURILE BANALE!

Colecţia limitată FÖREMÅL de la Ikea te surprinde cu printuri neașteptat­e pe covoare, cutii, perne și pături, precum și vase ceramice neobișnuit­e și lumânări în forme diverse. Câteva obiecte sunt împachetat­e frumos în aluminiu și vin în cutii de cadou gata de livrare, iar fiecare piesă combină arta exclusivis­tă cu farmecul cotidianul­ui. Infestarea cu păduchi este o situaţie extrem de neplăcută mai ales la început de școală sau grădiniţă. Soluţia naturală, sigură și eficientă: gama SantaDerm ParasiteS. Cuprinde Șampon tratament păduchi, Spray tratament păduchi și Spray repelent păduchi pentru suprafeţe. Produsele au fost testate ca eficacitat­e la Institutul Naţional de Cercetare – Cantacuzin­o.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania