Sanatatea de Azi

Noutăţi

-

PREGĂTEȘTE-ŢI CASA DE SĂRBĂTOARE!

Colecţia de iarnă a JYSK este inspirată din spiritul „hygge“(cuvântul danez pentru confort sufletesc) și este structurat­ă în funcţie de două tendinţe: un stil elegant și modern, denumit Crăciun strălucito­r, cu sclipici, stele și lumini, căruia i se adaugă Crăciunul roșu, scandinav, cu brad, broderii și spiriduși. Preţurile obiectelor variază între 5 și 300 de lei.

AI GRIJĂ DE PICIOARE!

Mereu pe drumuri, prinse în încălţări, picioarele sunt supuse stresului zilnic. Obosite, umflate, dureroase, sunt ultimele pe lista de priorităţi, mai ales în sezonul rece. Seara, după o zi plină, oferă-le puţină atenţie: „Poţi face o scurtă baie caldă la picioare, adăugând sare și câteva picături de ulei esenţial (eucalipt, lavandă, portocală)“, ne recomandă Nicoleta Ion, trainer Repêchage România. La final, poţi aplica Repêchage SEA SPA FOOT CREAM cu efect de refacere și de hrănire.

MERGI LA FILM CU CEI MICI!

Povestea morocănosu­lui care vrea să fure Crăciunul este din nou în cinematogr­afe, în format 3D, cu alţi actori și altă regie, dar la fel de colorată, optimistă și de amuzantă. Adorat de prichindei, The

Grinch (2018) poate înveseli și cea mai mohorâtă zi de iarnă!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania