Sanatatea de Azi

Perii magice

De la gene la cel mai lung păr, periile îţi pot fi aliate sau nu, în funcţie de alegerile făcute.

-

Periem genele, sprâncenel­e, părul, dar și pielea are nevoie de acest tratament. Periile de corp sunt prea puţin folosite, deși fac o treabă extrem de bună. Iar dacă vrei gene lungi și curbate, nu formula mascarei e esenţială, ci forma periuţei! Iată care sunt cele mai bune perii de care ai nevoie pentru a-ţi menţine frumuseţea zi de zi la cele mai înalte cote.

PENTRU PĂRUL LUNG ȘI FIN

Este greu să-l perii fără să-l deteriorez­i sau să-l rupi. Pentru menţinerea sănătăţii părului, nu doar produsele folosite sunt importante, ci și alegerea periei. Când părul este lung, se recomandă o perie din peri naturali, care să nu electrizez­e părul și care să fie maleabili, pentru a nu-l agresa. Părul de mistreţ este mai dur, dar în același timp suficient de moale cât să fie prietenos cu părul nostru. Alege o astfel de perie și bucură-te de un păr care străluceșt­e de sănătate.

GENE PLINE DE VOLUM

Știi cum arată o perie pentru volum? Este fie groasă, în formă de minge de rugby, fie de grosime medie, dar cu mulţi peri de diferite dimensiuni. Ideea este ca fiecare perișor al periuţei să capteze cât mai mult produs pe care să-l distribuie pe toate genele, indiferent de dimensiune­a lor. Astfel genele vor fi acoperite de la bază până la vârfuri, creând aspectul de plin și grosime.

PERIAJUL USCAT FACE MINUNI

Este o tehnică bună pentru sănătate, dar care, inclusă în ritualul zilnic, poate aduce beneficii reale și frumuseţii. În doar câteva minute pe zi poţi stimula circulaţia, pielea devenind mai tonică, vei înlătura celulele moarte, impulsionâ­nd astfel regenerare­a celulară, vei combate celulita și retenţia de apă. Folosește o perie din peri naturali și începe masajul de la picioare spre inimă. În scurt timp vei vedea că pielea este mult mai netedă!

 ??  ?? Perie din lemn de fag cu peri de porc mistreţ, Melkior, 49,90 lei
Perie din lemn de fag cu peri de porc mistreţ, Melkior, 49,90 lei
 ??  ?? Perie corp, MioBio, 36 lei
Perie corp, MioBio, 36 lei
 ??  ?? Mascara I love extreme curl & volume, essence, 15,59 lei
Mascara I love extreme curl & volume, essence, 15,59 lei
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania