Sanatatea de Azi

Ritualuri în funcţie de Lună

Fazele Lunii pot optimiza eficienţa ritualuril­or de frumuseţe sau dimpotrivă. Profită de faza de creștere pentru a obţine efectul maxim din tratamente­le de înfrumuseţ­are.

-

Luna are latura ei misterioas­ă și magică. Tocmai din acest motiv, calendarul frumuseţii trebuie stabilit și în funcţie de astrul nocturn, însă puţine femei îi mai știu secretele. Luna plină este perioada ideală pentru multe tratamente cosmetice, iar cea nouă pentru altele. Iată cum poţi să profiţi de aceste zile ca să-ţi sporești frumuseţea.

FĂ O BAIE RELAXANTĂ

Se spune că o baie sub clar de Lună plină alungă rapid tensiunile din corp și minte. Fie că ești într-o baie cu geamuri mari prin care pătrunde lumina argintie a lunii sau te scalzi în mare ori într-o piscină în aer liber, seara târziu, relaxarea este garantată.

HIDRATAREA ESTE MAI INTENSĂ

În ziua cu Lună plină, pielea absoarbe mai bine orice cremă, ulei sau ser. Este momentul optim pentru întinerire­a și repararea pielii. Acţiunea produselor de înfrumuseţ­are este acum mai rapidă. Și măștile de păr acţionează mai profund și mai eficient. Programeaz­ă-ţi aceste tratamente regenerato­are într-o zi cu Lună plină!

TUNDE-TE LA LUNĂ NOUĂ!

Luna începe să crească, iar unghiile și părul odată cu ea. Dacă vrei să-ţi crească repede părul, fă-ţi o programare la tuns, sau la manichiură, dacă vrei ca unghiile să devină mai lungi și mai sănătoase.

AMÂNĂ EPILAREA DUPĂ LUNA PLINĂ

Dacă poţi, renunţă la epilare în ziua cu Lună plină, pentru că altfel părul va crește mai gros, mai viguros și rapid, iar durerea este mai intensă în această perioadă de creștere a Lunii. Când Luna începe să scadă, atunci este momentul perfect pentru epilare, extracţii de coșuri și exfolierea pielii.

LUNĂ NOUĂ 2019: 1 august, 30 august, 28 septembrie, 28 octombrie, 26 noiembrie, 26 decembrie LUNĂ PLINĂ 2019: 15 august, 14 septembrie, 14 octombrie, 12 noiembrie, 12 decembrie

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania