Sanatatea de Azi

AJUTOR PENTRU PĂRUL TĂU

-

„ǨRNJD ȉĂ ƸĂƺǟL FƺƾƳǖS ƿǏNE ƧǏN ǏNTEƺƮOR . ƿĂ RECƵƳDŽǕD ƭƣIR ƿǖƱƾME™ DE ƱA NƩW ƴOǛƧIC!” – Tʑʢɔ Hatɭȱʑɠ

Totul a început când am avut primul copil acum 31 de ani. Părul mi s-a schimbat și eu am devenit din ce în ce mai stresată că părul meu era atât de subțire încât mi se putea vedea pielea capului. Am crezut că așa va fi pentru restul vieții mele, însă acum am găsit în cele din urmă Hair Volume™ cu biotină, care îmi ajută creșterea părului. Stresată de părul meu

Tina are 55 de ani și lucrează ca educatoare la grădiniță – Mulți ani am fost cu adevărat stresată cu privire la schimbarea produsă părului meu atunci când am avut copii. Părul meu era fin și subțire și înainte, dar acum a devenit și mai subțire și am avut perioade când cădea mult păr. În final, aproape că mi se vedea pielea capului. Acest lucru mi-a afectat moralul și plăcerea de a întâlni alte persoane, deoarece eram foarte afectată de aspectul părului meu.

Sora mea mi-a recomandat Hair Volume™

Cu ani în urmă mi s-a spus că foliculii de păr îmi sunt închiși datorită produselor de styling. De atunci am încercat tot felul de lucruri. Totul, de la vitamina B forte la diferite șampoane și picături. Dar nu s-a întâmplat nimic. Sora mea lucrează la o drogherie și acum patru luni mi-a recomandat să încerc suplimentu­l alimentar Hair Volume™. După cum a spus ea, clienții vin din nou și din nou să cumpere aceste comprimate și spun că nu pot „trăi fără ele”, așa că ea crede că merită să le încerc.

Creșterea părului remarcabil­ă

Părul subțire e o caracteris­tică a familiei noastre, așa că e absolut fantastic că acum trebuie să merg la coafor în fiecare lună. Ultima oară când am fost coafeza mea a exclamat: „Spune-mi ce-ai făcut de părul tău arată atât de bine!”. Acesta a devenit mai puternic și mai frumos. Părul este o parte importantă a aspectului nostru atunci când mergem la servici sau ne vedem cu prietenii, așa că mi-am recăpătat încrederea în aspectul meu după ce comprimate­le Hair Volume și-au facut efectul.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania