Sanatatea de Azi

HRĂNEȘTE FRUMUSEŢEA DIN INTERIOR... CU DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY

-

Opiele mai fermă și fină începe cu… vitamine? Se pare că da, acestea având rolul este de a ajuta pielea să-și menţină elasticita­tea, supleţea și fermitatea.

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging, dar de ce? Când spui colagen, spui piele sănătoasă. „Elixirul tinereţii“, cum mai este considerat de către chinezi stă la baza celui mai nou produs revoluţion­ar marca Doppelherz – Doppelherz system Kollagen Beauty - ce conţine o combinaţie de nutrienţi atent selecţiona­ţi pentru o piele frumoasă în mod natural.

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticită­ţii pielii, atenuând ridurile și liniile fine ale feţei. Vitamina C contribuie la

formarea normală a colagenulu­i, iar vitamina A, biotina și zincul

menţin sănătatea pielii. Cuprul

este un element important pentru pigmentare­a normală a pielii, iar vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conţin substanţe cu rol antioxidan­t, care neutralize­ază radicalii liberi. de la utilizare: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice și rezistente, iar părul capătă aspect mai sănătos.

La femeile care au consumat timp de patru săptămâni câte 2,5 grame de peptide de colagen în cadrul unui studiu s-a constatat o creștere a concentraţ­iei de elastină, iar adâncimea ridurilor a scăzut cu 7%. Un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 grame de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare și elasticita­te crescută ale pielii și reducerea adâncimii ridurilor cu 20%.

Conceput sub formă lichidă, ambalat în flacoane unidoză, Doppelherz system Kollagen Beauty este ușor de consumat în orice moment al zilei: acasă, la birou sau chiar și atunci când ești cu prietenele în oraș și te bucuri de o cafea delicioasă.

Disponibil în farmacii

 ??  ??
 ??  ?? Producţia proprie de colagen scade după vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii și apariţia ridurilor.
Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty, documentat­e știinţific se văd în numai patru săptămâni
Producţia proprie de colagen scade după vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii și apariţia ridurilor. Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty, documentat­e știinţific se văd în numai patru săptămâni

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania