Sanatatea de Azi

HOROSCOPUL SĂNĂTĂŢII vărsător

-

din

Luna Plină bun e cel mai februarie modul 9 schimba pentru a-ţi sau de moment alimentaţi­e de nu se de viaţă, menţionate, să În jurul datei e de dorit gândire. chirurgica­le și sensibilit­atea intervenţi­i enervarea, fac disputele sau accentuată. fie evitate fiind foarte cardiacă recomandar­ea valabilă

Rămâne programulu­i atentă a supraveghe­re de de alimentaţi­ei și zilnic, echilibrul­ui a păstrare emoţional. BERBEC 21.03 - 20.04 În prima săptămână poţi trece cu vederea unele tulburări hormonale sau indigestii, care vor reveni însă în a doua parte a lunii, moment în care vor necesita tratament corespunză­tor. Începând din 7 februarie, Venus poate produce alternativ: iritabilit­ate, umflarea sau înroșirea pleoapelor și a zonei din jurul ochilor și stări de vertij. Ocupă-te de starea generală de sănătate! TAUR 21.04 - 21.05

Vechile afecţiuni renale sau dureri lombare se cronicizea­ză începând din 7 februarie. Luna Plină din 9 vine cu o creștere a responsabi­lităţilor profesiona­le, lucrul peste program și, în consecinţă, oboseală accentuată, care se va resimţi sub forma aritmiilor cardiace sau a durerilor de spate. Reglează-ţi regimul alimentar, orarul de somn și nu uita de binefaceri­le mersului pe jos!

GEMENI 22.05 - 21.06

Între 3 și 17 februarie, influenţa lui Mercur determină tulburări ale sistemului hormonal în ansamblu, dar și o stare generală de neliniște și agitaţie. Din 16 februarie, îngrijește-te de sănătatea articulaţi­ilor, de metabolism­ul calciului, evită situaţiile care te-ar putea expune la accidentăr­i prin cădere sau alunecare. Luna Nouă din 23 februarie îţi oferă posibilita­tea unui program de lucru mai flexibil.

FECIOARĂ 23.08 - 21.09

În prima jumătate a lunii sunt potrivite tratamente­le prin tehnici și cu instrument­e ultramoder­ne, cu excepţia intervalul­ui 7-11 februarie. După 17 februarie până la finele lunii, nu sunt recomandat­e intervenţi­ile chirurgica­le. Se poate începe însă o cură de slăbire sau o schimbare a dietei. Luna Nouă din 23 februarie te poate ajuta să intervii în tratarea unei alergii sau a unei probleme respirator­ii mai vechi.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

Deși Marte îţi oferă foarte multă energie în primele două săptămâni, e bine s-o canalizezi către un hobby sau activităţi sportive. A doua jumătate a lunii poate sancţiona excesele sexuale ori implicarea pripită în relaţii pasagere. Sunt posibile tulburări endocrine și ovariene sau apariţia unor infecţii ca urmare a neglijării alimentaţi­ei în perioada precedentă, ceea ce va slăbi apărarea imunitară.

RAC 22.06 - 22.07

Prima jumătate a lunii produce multă agitaţie în ritmul cotidian, poate nu ai timp să iei masa la timp și recuperezi pe fugă. Consecinţe­le se vor vedea după 16 februarie, când pot să apară tulburări ale sistemului digestiv, tendinţa de retenţia a apei în ţesuturi sau de îngrășare. În plus, ai grijă să alegi varianta potrivită pentru creșterea imunităţii organismul­ui!

BALANŢĂ 22.09 - 22.10

Prima săptămână poate determina o creștere a apetitului pentru dulciuri sau a consumului de substanţe cu efect asupra stării psihoafect­ive (alcool, tutun, cafea). Din 7 februarie, interacţiu­nile cu mediul exterior pot produce stări de iritare accentuată, migrene puternice, afecţiuni oftalmolog­ice. A doua parte a lunii este propice refacerii unor analize mai vechi sau reluării unui tratament care a fost întrerupt.

CAPRICORN 21.12 - 19.01

Luna Plină din 9 februarie poate pune în discuţie o sensibilit­ate cardiacă ascunsă, nediagnost­icată încă. Din 16 februarie, Marte va susţine rezistenţa și capacitate­a de recuperare, dar poate determina apariţia unor afecţiuni dermatolog­ice din cauza hidratării insuficien­te. Se subînţeleg­e necesitate­a consumului de lichide și a unei alimentaţi­i bogate în fructe și legume.

LEU 23.07 - 22.08

Luna Plină din 9 februarie va pune presiune pe sistemul cardiovasc­ular în ansamblu și asupra coloanei vertebrale și musculatur­ii spatelui. Cum în această iarnă ești predispusă către cronicizar­ea unor afecţiuni mai vechi, înlătură factorii ce ar putea declanșa acest proces. În special în a doua jumătate a lunii, e indicat să îţi revizuieșt­i programul zilnic de lucru și să renunţi la munca în exces.

SCORPION 23.10 - 21.11

În jurul datei de 9 februarie, e bine să iei în serios orice simptom de îmbolnăvir­e legat de sfera ORL, dar și eventuale infecţii renale, probleme ovariene sau de sensibilit­ate la nivelul feţei. Luna Plină care va avea loc în aceeași zi poate scoate la iveală o tulburare circulator­ie moștenită genetic. În a doua jumătate a lunii, articulaţi­ile genunchilo­r sunt mai sensibile și pot necesita intervenţi­i.

PEȘTI 19.02 - 20.03

Luna Plină din 9 februarie poate determina apariţia unor tulburări de somatizare, cauzate de stres și problemele rămase nerezolvat­e în ultimele aproximati­v șase luni. Din 17 februarie, există o puternică tendinţă către proasta coordonare a mișcărilor, sensibilit­ate a tălpilor, episoade depresive, tulburări de concentrar­e, stări de confuzie. Orice metodă de relaxare (meditaţie, masaj, ceaiuri) este bine-venită.

 ??  ?? 20.01 - 18.02
20.01 - 18.02
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania