Sanatatea de Azi

5 l ucruri pe care să le faci luna asta

-

Tratează cariile imediat!

Știai că o carie se poate transmite de la un dinte la altul ori de la o persoană la alta? „Caria dentară este contagioas­ă și poate apărea chiar și în prezenţa unei bune igiene orale. Principala bacterie implicată în apariţia ei, Streptococ­ul mutans, poate fi transmisă cu usurinţă de la o persoană la alta ori de la un dinte la altul, creând mediul propice dezvoltări­i cariilor“, explică dr. Mihaela Dan, specialist ortodont în cadrul Clinicii Orto-Implant Expert.

NUMĂRĂ-ŢI PAȘII!

Chiar dacă e iarnă și frig, este de dorit să faci tot atâţia pași zilnic precum în lunile călduroase. Studiile arată că fie și numai două săptămâni de inactivita­te cresc procentul de grăsime corporală și dăunează mușchilor și articulaţi­ilor, mai ales în cazul vârstnicil­or. Îmbracă-te și încalţă-te adecvat vremii și mergi la plimbare!

ZBOARĂ MAI IEFTIN!

Blue Air a împlinit 15 ani de activitate și și-a marcat aniversare­a prin lansarea programulu­i de fidelizare Blue Benefits. Acest abonament (disponibil în diverse variante) oferă acces la mai multe călătorii și beneficii de zbor. Detalii, pe bluebenefi­ts.com/ro.

Bucură-te de mișcare și protejează planeta!

În magazinele Kaufland este disponibil­ă prima colecţie de haine 100% sustenabil­e, realizate din PET-uri reciclate și deșeuri din material plastic. Linia face parte din gama Newletics și oferă un outfit sportiv complet, prietenos cu mediul, cu articole pentru bărbaţi și femei (tricouri, jachete, pantaloni scurţi, colanţi, bustiere și pantofi sport etc.). În fabricarea lor sunt folosite PET-uri colectate din oceane, curăţate, tocate, topite și apoi trase în fire.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania