Sanatatea de Azi

ÎN SFÂRȘIT AM PIERDUT DIN GREUTATE!

-

Stina a avut întotdeaun­a tendința de a lua în greutate și cu înaintarea în vârstă a devenit aproape imposibil să scape de kilogramel­e în plus. A încercat foarte multe produse pentru menținerea greutății, dar niciunul nu a avut rezultate bune pentru ea, până când a încercat Fat Burner™. În doar două luni a pierdut vizibil din greutate și pantalonii au început să i se potriveasc­ă din nou.

Stina este o nordică plină de viață în vârstă de 47 de ani care lucrează ca profesor. Îi place să facă mișcare în aer liber. Anterior a fost o atletă activă la probe de alergări, sărituri și aruncări. Acum se bucură de plimbările lungi și îi place să schieze iarna. Întotdeaun­a i-a plăcut să mănânce, în special dulciuri, dar din păcate lua mereu prea ușor în greutate. „Tot ce trebuie să fac ca să iau în greutate e doar să trec pe lângă o cofetărie.” spune ea în glumă.

Haine care nu se mai potrivesc

Timp de 4 ani Stina s-a luptat cu kilogramel­e în plus de care nu a putut scăpa. Chiar dacă a făcut exerciții în mod regulat, se pare că nimic nu a schimbat numerele de la cântar. De-a lungul anilor a încercat diferite produse de slăbire. „Atunci când hainele nu îți mai vin, te întristezi așa de tare.” spune ea. „Dar niciunul din produsele pe care le-am încercat nu a dat rezultate foarte bune.” De curând Stina a încercat suplimentu­l nutriționa­l Fat Burner. „A fost foarte ușor de luat, ușor de înghițit și nu a provocat neplăceri la stomac” a povestit Stina.

Rezultate rapide

După numai 2 luni cu Fat Burner™ Stina a pierdut din greutate și mărimea taliei a scăzut. În sfârșit hainele din garderoba ei au început să i se potriveasc­ă din nou. „Și o parte din pantalonii mei sunt prea mari acum.” spune ea fericită. Silueta Stinei este de asemenea mult mai zveltă. Și pofta ei de mâncare, în special cea pentru dulciuri, s-a diminuat de când a început să ia Fat Burner. „Am început să mănânc mai puțin și mă satur mult mai repede.” afirmă Stina.

Mult mai atentă la ceea ce mănâncă

Folosind Fat Burner™ Stina s-a simțit motivată să meargă mai departe, și acum este mult mai precaută cu alimentați­a ei. Cu noua siluetă se poate bucura mult mai mult de viață. „Acesta este sigur cel mai bun produs pe care l-am încercat vreodată și îl recomand tuturor celor care vor să slăbească” conchide ea cu un zâmbet.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania