Sanatatea de Azi

SĂ NE DISTRĂM ÎN FAMILIE!

Cine ar fi crezut că vom ajunge să devenim cu toții actori într-un film SF al cărui subiect este un virus care ne răvășește viețile și ne izolează în case, departe de tumultul în care eram obișnuiți să trăim?!

-

Fantezia a devenit realitate și, de peste două luni, suntem captivi într-o poveste pe care o vedeam doar la TV sau pe care o întâlneam în romane mai mult sau mai puțin apreciate de cronicari. De-atunci încercăm să alungăm plictiseal­a, să ne ținem creierul ocupat și să facem față cu brio avalanșei de știri negative. Din fericire, situația a dus la o redescoper­ire a celulei de bază a societății, familia, care suferise extrem de mult în anii goanei după succes și prosperita­te. Mulți părinți au aflat ce înseamnă să faci teme cu copiii, să joci cărți cu ei, să-i înveți rummy ori să-i introduci în tainele șahului. Dar ce alte lucruri mai poți face acasă, în sânul familiei ori în compania partenerul­ui de viață?

→ – nu trebuie să mergi neapărat la pădure în plină pandemie, e de-ajuns să

Picnic în sufragerie

așterni în mijlocul sufragerie­i o păturică pe care să vă adunați pentru a savura câteva gustări. Poate părea o idee banală, însă copiii sunt extrem de receptivi la astfel de activități și vor fi foarte încântați.

→ – toți ai casei pot fi implicați în crearea unui scenariu care să fie transforma­t apoi într-un film. Tehnologia de care dispun cei mai mulți dintre noi ne ajută să realizăm acest lucru extrem de ușor. Copiii vor

Film de familie

STIL DE VIAŢĂ

care să le scoatem din dulap pentru a le dona celor care au nevoie de ele. Acum, că toată lumea este acasă, e timpul pentru a face puțină ordine. → – sunt o mulțime de persoane care adoră să alerge sau să se plimbe pentru a se menține sănătoase. Statul în casă o perioadă îndelungat­ă va lăsa urmări asupra întregului organism. Pentru unii, neobișnuiț­i să facă exerciții fizice, este destul de greu să inițieze singuri un plan de antrenamen­t, așa că participar­ea partenerul­ui este bine-venită.

Exerciții fizice împreună

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania